Comisia de Disciplină a AJF Timiș dictează 43 de etape de suspendare unui număr de 21 de jucători şi unui antrenor din liga a 4-a

Ploaie de sancțiuni în fotbalul timișean, în creştere faţă de runda anterioară, amenzile totalizând circa o mie opt sute de lei, într-un cuantum total mărit cu 500 de lei. Comisia de Disciplină a AJF Timiș a dictat nu mai puțin de 43 de etape de suspendare unui număr de 21 de jucători şi unui antrenor din Divizia D Timiș.

În urma cartonaşelor roşii acordate şi a eliminărilor din teren dictate în etapa care a trecut în ligile a patra, a cincea şi a șasea, Comisia de Disciplină a AJF Timiș a dat mai multe verdicte.

În liga a patra, cea mai mare sancţiune a primit-o antrenorul echipei Progresul Gătaia, Cosmin Şușman, nu mai puțin de 12 etape de suspendare şi 300 de lei, pentru proteste şi comportament nesportiv faţă de arbitrul asistent Ioan Olaru.

Dintre sportivi, Alin Berceanu, de la Pobeda Dudeştii Vechi, a fost sancţionat cu patru etape şi amendat cu 300 de lei, pe când Cristian Bobu (CS Timişul Şag) s-a ales cu trei etape şi 150 de lei penalizare. Timp de două etape vor sta pe tuşă Vlad Slabu (AS FC Bazoşu Vechi) şi Marius Sîrbu (Tomnatic), iar ambii vor scoate din buzunar şi câte 150 de lei. Numai cu o etapă de suspendare s-au ales trei jucători, și anume Cornel Mihalache, de la Avântul Periam, Viorel Socaci (CSM Lugoj II) şi Gabriel Voicu (Voința Biled).

Cele două neprezentări ale echipelor Voinţa Valcani, la Bencecu de Sus, respectiv Camaro Fibiş, la Petroman, au fost omologate cu 3-0 pentru gazde şi o amendă de 150 lei pentru vizitatorii care au fost în culpă.

În liga a cincea au fost suspendaţi 12 jucători, alegându-se cu două etape de suspendare  Alexandru Rajmiez (Mănăştiur), Andrei Tomici (Topolovăţu Mare) și Valentin Miculescu (AS Dudeştii Noi), iar toţi trei cu câte 150 de lei penalizare, iar cu câte una pentru cumul de cartonaşe galbene Cătălin Cîrjan (Saravale), Norbert Poşa (Grabaţ), Emanuel Diaconu (Corneşti), Valentin Ani (Bacova), Mihai Calancea (Bacova), Slavco Chitarici (Topolovăţu Mare), Flavius Orha (Cărpiniş), Tiberiu Munteanu (Moşniţa Nouă) şi Nandi Farcaş (Tormac).

În fine, în liga a VI-a, jucătorul Gabriel Voicu (Bîrzava Partoş) a fost suspendat trei etape şi penalizat cu 150 de lei, iar Alexandru Fioreanu (CS Giroc – Chişoda) va sta o etapă pe tuşă.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 2 = sase

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: