Comisia de Disciplină a AJF Timiș, ploaie de sancțiuni

O sumedenie de sancţiuni dictate de Comisia de Disciplină a Asociației Județene de Fotbal Timiş în pragul încheierii în totalitate a ediției 2018-2019 în fotbalul ”mic”, unele campionate trecând deja linia de sosire. Mai jos, o trecere în revistă a sancţiunilor şi omologărilor de rezultate din ultimele două etape, iar la juniori din urmă cu trei etape, cele mai multe decizii fiind dictate pe marginea unor partide din liga a V-a.

La nivelul Diviziei D Timiș, pentru că a fost sancţionat cu cartonaşul roşu, Cosmin Bogdan (ASO Deta) a fost suspendat 3 etape şi penalizat cu 200 de lei. Iar câte o etapă de suspendare pentru acumularea de cartonaşe galbene au primit Flavius Lazea (Bazoşu Vechi), Daniel Firuţ (CSC Dudeştii Noi), Vasile Florescu (Unirea Sânnicolau Mare) şi  Vasile Lascu (Flacăra Parţa).

Totodată, meciul Pobeda Star Bîşnov – Voinţa Maşloc, întrerupt în minutul şapte, întrucât oaspeţii au rămas în 6 jucători, sa omologat cu 3-0 pentru gazde.

 Liga a V-a, ”Județ”

Nu mai puţin de 10 jucători au văzut cartonaşul roşu în antepenultima rundă a returului, din motive de indisciplină şi faulturi repetate. Astfel, Sergiu Micuţi (ASO Deta) şi Robert Cârmaci (Gloria Moşniţa Nouă) au primit câte trei etape de suspendare şi au fost penalizați cu câte 150 de lei.

Florin Băran (Avântul Topolovăţu Mare) şi Răzvan Baciu (Tricoul 1 Iunie Timişoara) au scăpat numai cu câte două etape şi penalizări de 150 de lei. Iar pentru cumul de cartonaşe galbene au staţionat o etapă Iacob Augustin (AS Boldur), Iasmin Tomiţă (Voinţa Şandra), Sorin Seder (AS Sânandrei), Alin Tomiţă (Mureşul Igriş), Nenad Acimov (Plavii Delia Sâmpetru Mare) și Ionel Arsenie (AS Bacova).

În ceea ce privește jocul din Seria I dintre CSU Universitatea de Vest din Timişoara și CS Comloşu Mare, înainte de meci, delegatul gazdelor a contestat dubla legitimare a lui Flavius Petrişor, din lotul vizitatorilor, semnalând legitimarea acestuia și la o grupare de peste hotare, din Albion. Cazul se va judeca după ce Comisiei de Disciplină din cadrul Biroului AJF Timiş îi vor parveni actele doveditoare solicitate forurilor insulare.

Și cazul unui meciul din Seria a II-a, și anume Atletico Liebling – Olimpia Petroman 2-1, a fost amânat pentru săptămâna viitoare. Delegatul echipei gazdă, Doru Florescu, ne-a spus că ”nu s-a întâmplat nimic, nu au fost incidente, nici o contestaţie. Chiar rămân surprins la ceea ce aud…” Nici antrenorul-jucător al echipei gazdă, Bogdan Mihuţ, nu ştie nimic: ”Am câştigat pe teren, cum este normal, și nu a fost nici un incident. Vom merge la AJF  pentru clarificări. Probabil, oaspeţii vor să câştige la masa verde. E nemeritat, nu este posibil aşa ceva… Arbitrii au plecat nevătămaţi, ba din contră, un arbitru nu a avut factura pentru a primi baremul şi a spus că ne trimite pe adresa clubului pe fax”.

Liga a VI-a ”Promoţie”

În acest eşalon au fost acordate numai trei cartonaşe roşii, și anume lui Ilie Andrei (Fortuna Becicherecu Mic II ) și Iulian Poteraş (Banatul Teremia Mare), care au primit câte două etape de suspendare şi penalizări de câte 100 de lei amendă, respectiv Darius Oprea (Camaro Fibiş II), suspendat o etapă şi penalizat cu 100 de lei.

În fine, la juniori, Alin Sion (AS Peciu Nou) şi Sebastian Fiţa (Voinţa Maşloc) au fost suspendaţi câte 5 etape şi penalizați 50 de lei amendă, pe când Costel Burcea şi Răzvan Bosica, de la Progresul Ciacova, au fost suspendaţi 3 etape şi ”arși” cu câte 50 de lei. Cât despre antrenorul echipei din Ciacova, Cosmin Paşca, a fost suspendat o lună şi amendat cu 200 de lei.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 × cinci =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: