Comisia de Disciplină taxează cele 4 neprezentări și nu numai

În ultimele două etape din eșaloanele inferioare timișene s-au consemnat mai multe neprezentări, toate cele patru echipe fiind sancţionate cu amendă şi pierderea jocurilor la ”masa verde”.

Gloria Uivar – Timişul Urseni şi AS Dudeştii Noi – AS Coşteiu au fost omologate cu rezultatul de 3-0 pentru gazde iar echipele în culpă vor plăti o amendă de 150 lei la casieria AJF Timiş.

În ceea ce privește jocul AS Carani – Mureşul Cenad, întrerupt în minutul 9 la scorul de 2-0 pentru gazde întrucât oaspeţii au rămas în șase componenți după ce începeau meciul numai în șapte din lipsă de efectiv iar portarul s-a accidentat şi partida a fost întreruptă de arbitru, confruntarea a fost omologată cu 3-0 pentru echipa locală, vizitatorii alegându-se cu 150 de lei amendă.

Au fost suspendaţi pentru 4 etape Ilie Călin (Petroman) şi Nicolae Radu (Topolovăţu Mare), primind și o amendă de 150 de lei, iar câte două etape pe tuşă vor sta cinci jucători: George Tudor (Buziaş), Marius Racolţea (Grabaţ), Adrian Molnar (Bencecu de Sus), Ivan Cut (Darova) și Valentin Mitrache (Gavojdia). Fiecare trebuie să achite câte 15o de lei amendă.

Oaspeţii nu s-au prezentat la meciul AS Gelu – Voinţa Biled II și au pierdut la ”masa verde” cu 3-0, încasând o amendă de 150 de lei, pe câte două etape fiind suspendați trei jucători, și anume Aurel Coşa (Meget Remetea Mare) – amendat cu 50 de lei, Ovidiu Farcaş (Timişul Uliuc) și Darius Schuster (Bobda) – amendați fiecare cu 100 de lei.

Iar meciul AS Seceani II – AS Parţa II nu s-a disputat în Campionatul Municipal Timişoara întrucât medicul echipei nu a putut dovedi că poate asigura asistenţa medicală, rezultatul fiind omologat cu 0-3 şi gazdele amendate cu 100 de lei.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− doi = 7

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: