Comitetul Executiv al AJF Timiș, întrunit. Avântul Periam, campioană a Diviziei D. UVT – Pobeda, finală a fazei județene în Cupa României, pe ”Dan Păltinișanu”

Șase membri ai Comitetului Executiv al AJF Timiș au votat vineri la întrunirea forului județean în favoarea îngheţării complete a sezonului 2019-2020 în liga a patra, prima clasată la momentul opririi campionatului Diviziei D, și anume CS Avântul Periam, fiind declarată câștigătoare a întrecerii trase pe tușă după numai o rundă din returul sezonului de primăvară.

Faptele indubitabile se cunosc, oculta satanică mondială orchestrează cel mai vast ritual de inițiere a maselor posedate ca formă de dezumanizare și ulterior control absolut al omenirii între timp pauperizate, virusul lansat din laborator fiind doar cu rol intermediar declanșator pentru implementarea evantaiului de inginerii sociale detrimentale binelui populației, iar minciunile sfruntate se știu cu atât mai mult, deversate 24 de ore din 24 ca deșănțată manipulare de la A la Z, propagandă fără nici cel mai mic fundament științific și realism obiectiv din partea prostituatei mass-media, în pat cu sforarii cu mască din umbră. Complotului de constrângere, condiționare și destructurare a vieții sociale i-a căzut pradă și sportul, aruncat pe butuci, ”fotbalul mic” timișean fiind văduvit de meciuri oficiale încă după primul weekend din luna martie.

O decizie finală în privința verdictului final al ediției 2019-2020 în Divizia D Timiș a fost luată vineri, așadar după mijlocul lunii iulie, astăzi la ora 15:15 întrunindu-se Comitetul Executiv al AJF Timiş, în prezenţa a 10 membri, dintre care 6 au votat pentru încheierea campionatului pe baza rezultatelor înregistrate până în primul weekend din martie, fără a se mai atinge din nou mingea în această lună.

Doi membri s-au abţinut de la vot iar unul a votat pentru a se juca barajul fruntașelor, în vreme ce secretarul general al forului nu a avut drept de vot.

Au fost prezenți Romeo Malac, Florian Mierea, Nicolae Grigorescu, Ciprian Trancă, Ionel Poclid, Raul Ghiciulescu, Alexandru Dumitraşcu, Adrian Ianoşev, Gheorghe Potra și Vasile Popaluca, absența celorlalți fiind motivată. Doi membri şi-au înaintat cu această ocazie demisia, și anume Sandu Dumitraşcu şi Alexandru Nagy. Au mai fost de față şi cei doi reprezentanți ai cluburilor fruntașe în liga a IV-a județeană, Marcel Cionca şi Adrian Ianoşev.

Comitetul Executiv al AJF Timiş a decis ca urmare anularea barajului în două manşe dintre primele două clasate pe baza ierarhiei după 18 etape, și anume Avântul Periam şi Timişul Şag, hotărându-se îngheţarea completă a sezonului 2019-2020 în ”D Timiș”.

Astfel, prima clasată la momentul opririi campionatului ligii a IV-a, CS Avântul Periam, va reprezenta județul Timiș la barajul de promovare în eșalonul trei.

Divizia D Timiș a fost văduvită așadar de disputarea a nu mai puțin de 16 etape în returul din 2020, o altă mostră a scurtcircuitării la nivel local a vieții sociale firești datorită unor decizii luate la nivel mondial fără nici cel mai mic fundament științific și medical cu ancorare în realitatea factuală obiectivă, pură manipulare cu propagandă pe baze pseudoștiințifice.

S-a mai stabilit totodată ca finala fazei județene a Cupei României, dintre CSU UVT și Pobeda Star Bîșnov, să se joace în perioada 1-3 august pe stadionul ”Dan Paltinișanu”, ambele cluburi fiind de acord să suporte toate cheltuielile de organizare, conform protocolului stipulat de FRF.

Clasamentul Diviziei D Timiș la ora întreruperii competiției ca urmare a mașinațiunilor din umbră ale ocultei satanice, pe coloana dreaptă a secțiunii Fotbal.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi + 5 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: