Concurs inedit organizat de către comunitatea pariorilor din România

S-a lansat concursul de pariuri mult așteptat pe PariuriX.com: Predictor este o competiție de pronosticuri la care are drept de participare orice persoană adultă din România în mod complet gratuit!

Nu vei completa degeaba pronosticuri pentru meciurile selectate de către specialiști, pentru că cei mai buni tipsteri vor fi premiați la finalul fiecărei etape de concurs, precum și la finalul fiecărei luni calendaristice. Dacă ești priceput sau pur și simplu speri să fii norocos, nu trebuie decât să urmezi acești pași simpli pentru a te înscrie:

  1. Intră pe pagina de concurs accesând: pariurix.com
  2. Dă click pe „Înscrie-te gratuit și creează-ți cont dacă nu ești deja înregistrat pe site
  3. Confirmă-ți adresa de mail și adaugă pronosticurile pentru următoarea etapă.

Următorul pas este să adaugi pronosticurile pentru fiecare partidă. Fă asta cât mai rapid pentru ca nu cumva să uiți să completezi ceva și să fii descalificat, pentru că predicțiile incomplete nu sunt eligibile pentru revendicarea premiilor. Apoi, până când începe primul meci, vei putea să modifici orice pronostic.

Pronosticurile obligatorii pentru fiecare meci sunt:

  1. Rezultat 1X2
  2. Sub/Peste 2.5 goluri
  3. Ambele echipe să marcheze
  4. Numărul total de cornere

Fiecare categorie de pronosticuri are un anumite punctaj, iar rezultatele corecte se cumulează și astfel se realizează clasamentul. Cei mai buni 5 pariori din fiecare etapă își vor împărți potul de 950 de lei, în timp ce primii 5 din clasamentul general de la sfârșitul lunii vor câștiga premii în valoare totală de 1900 de lei. Premiile vor fi acordate în termen de 30 de zile de la anunțarea câștigătorilor, însă numai după ce administratorii vor verifica dacă participanții au respectat regulamentul – întrucât orice încălcare a acestuia atrage cu sine descalificarea.

Aceasta este șansa ta de a-ți demonstra calitățile de parior în România. Întrece-te cu cei mai buni tipsteri din țară pentru a putea câștiga premii și pentru faimă! Nu uita să te distrezi la maxim și să dai dovadă de sportivitate. Te așteptăm în concurs. Îți urăm să ai multă baftă și inspirație!

ÎNSCRIE-TE AICI ÎN CONCURSUL PREDICTOR DE PE PARIURIX.COM!

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Publicitate și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 1 = sapte

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: