Conduci la pauză, învingi. Cu excepția care confirmă regula

Majoritatea meciurilor etapei a XI-a în Divizia D Timiș s-au jucat sâmbătă de la ora 11, formațiile gazdă câștigând la zero două întâlniri iar o alta prin a primi un gol abia în minutul 90, pe când oaspeții din Periam s-au impus detașat la Orțișoara iar cei din Seceani prin a întoarce scorul la Deta. Echipele care au condus la pauză au și învins, în patru dintre cazuri, într-o singură situație consemnându-se o răsturnare de situație, în sensul în care cei care au deschis scorul să fie ajunși din urmă încă din prima repriză iar în cele din urmă și întrecuți.

Liderul nou-promovat (foto – pag. I), a treia victorie consecutivă la zero… Fortuna Becicherec – Flacăra Parța 3-0 (1-0): Zoran Radu 37, Andrei Hodiș 73, Brian Filimon 90+1.

Alb-verzii cedează pentru a doua oară consecutiv acasă, cei din Seceani sunt la al patrulea triumf succesiv, cele din deplasare fiind semnate cu identicul 2-3… ASO Deta – AS Seceani 2-3 (2-2): Florin Dobre 19, Flavius Minea 28 / Marco Giurasevici 44, Alin Pîrjol 45, Eduard Codrean 75.

Detenii au condus cu 2-0 însă vizitatorii au egalat din scurt înaintea pauzei.

Eliminați, Raul Duțu (88) de la gazde respectiv Lucian Stoica (51) – cumul de cartonașe, și Răzvan Dragomir (88) de la învingători, în minutul 88 ieșind ”cu scântei”.

Voința leagă în premieră în noul sezon două succese acasă, vizitatorii din Peciu Nou se lipesc tot în premieră în actuala ediție unei serii de 3 înfrângeri în ”D”… Voința Mașloc – AS Peciu Nou 2-1 (1-0): Alexandru Neag 20, Alexandru Rus 65 / Sergiu Iorgovan 90.

Cocoșul își atrage și cel de-al cincilea eșec consecutiv, Avântul triumfă în premieră în două etape la rând din actuala campanie… Cocoșul Orțișoara – Avântul Periam 1-4 (0-2): Flavius Ion 65 / Roberto Artimon 15, Ionuț Ologu 40, Rareș Blaga 55, Răzvan Trandu 89.

În fine, un meci nu chiar cu trei sau cinci goluri, precum celelalte, dar cu un prim triumf al nou-promovatei după 3 înfrângeri, și această victorie fiind la zero, a patra de acest gen în noul campionat pentru elevii lui Vali Miculescu… CSC Dudeștii Noi – CS Unirea Sânnicolau Mare 2-0 (1-0): Sebastian Lobonea 30, Alexandru Almășan 75. Cei de pe Aranca sunt în schimb la primul eșec stagional mai clar decât cele la diferență minimă de scor.

Iar runda continuă astăzi și mâine, mijlocul săptămânii viitoare aducând dueluri ale divizionarelor ”D” timișene și în faza județeană a Cupei României.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 + sase =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: