Condusă și egalată, Chișoda se desprinde în ultima jumătate de oră de nou-promovata Cocoșul Orțișoara

Ce n-a reușit acasă, în prima etapă a sezonului, cînd a cedat cu 0-2 Pobedei, nou-promovata Cocoșul Orțișoara a izbutit astăzi la Chișoda, în fața ocupantei locului 3 în ediția precedentă, antrenată de Adrian Șețu, și anume să deschidă scorul iar mai apoi să egaleze, nefiind însă suficient: gazdele, favorite, au marcat de 3 ori în ultima jumătate de oră, câștigând cu 5-2 (1-1).

Chișozenii au încasat așadar din nou două goluri, ca și în prima etapă, pe stadionul CFR, dar abia după ce Bungău a expediat o lovitură liberă de la 25 de metri, detrunată din vinclu, iar Ganea a ratat o bună ocazie.

Scorul avea să-l deschidă Mircea Colf, cu un șut în vinclu în minutul 30, în urma unei lovituri libere indirecte de la 6 metri, din careul gazdei CS FC Chișoda.

Tot dintr-o fază fixă s-a restabilit și egalitatea, 1-1, Ganea marcând în doi timpi, cap și apoi picior, în urma unei lovituri libere de pe partea dreaptă, executată de căpitanul Darius Vițan.

Puțin după pauză a devenit 2-1, mai exact în minutul 49, când Gherman a marcat cu capul, în urma unui corner executat de Berceanu pe colțul lung, de unde a rezultat recentrarea lui Bungău.

Minutul 53 avea să readucă egalitatea, 2-2, Spanciu reluând nestingherit cu latul de la 6 metri , după ce Cocoșul mai trecea pe lângă egalare cu o bară de senzație de la 30 de metri.

Puțin a durat bucuria celor din Orțișoara, minutul 60 readucând Chișoda în avantaj, 3-2, centrarea lui Berceanu de pe stânga fiind reluată cu capul de Ganea, de la 4 metri.

Ganea a ochit bara din lovitură liberă iar Asoltanei, după o acțiune personală, a șutat în transversală, Chișoda stârnind chiar aplauze la finalizarea lui Berceanu, semifoarfecă la centrarea lui Ilcău dintr-o bucată, iar mai apoi au mai căzut și alte goluri.

4-2 a fost în minutul 80, când Asoltanei a reluat la colțul lung centrarea lui Crișanov de pe stânga, iar Bungău a stabilit scorul final, 5-2, în cel de-al doilea minut de prelungire, cu un șut de la 16 metri, în vinclu, dintr-o lovitură liberă din dreapta careului.

CS Chișoda s-a impus în alcătuirea Sârbu – Petruș (Ilcău), Petrovici, Vițan – cpt., Vereșteanu (Crișanov) – Asoltanei, Gherman, Bungău, Berceanu (Dorunda) – Abu Lebda, Ganea (Lup).

Pe bancă: Stanciu, Ușurelu.

Absenți: Aldea, Golea (suspendat).

Cocoșul Orțișoara: Ulmet – Alexandru Cornea, Ivănescu (65, Apostol), Niță, Racoți, Zbârcea, Colf, Lăzău, Vlad Cornea (60, Danci), Topor, Spanciu.

”Lipsa de experiență la acest nivel și absența multor jucători ne-au costat. Vom avea însă tot lotul și ne luăm rolul în serios… Promitem că de săptămâna viitoare vom face surprize!”, a spus la final Lucian Belenceanu, antrenor al oaspetei învinse, Cocoșul.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei × 5 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: