Conduse după pauză cu 0-2, gazdele răstoarnă scorul cu Prodana la pupitru: Ciacova – Mașloc 3-2

Ultimul joc al etapei a noua în Divizia D Timiș, disputat sâmbătă de la ora 17, a fost câştigat de gazde după ce oaspeţii au condus cu 0-2, deschiderea scorului consemnându-se în primele minute după pauză: CS Progresul 1906 Ciacova – ACS Voinţa Maşloc 3-2 (0-0).

Drept urmare, și un prim succes al Progresului de la instalarea lui Adrian Cuvejdean pe banca tehnică, bilanţul cuprinzând de-acum și o victorie, pe lângă cele două remize, 1-1 la Unirea Sânnicolau Mare și 2-2 acasă cu cei din Giarmata, respectiv înfrângerea cu 1-0 la Şag. 

Primul cuvânt l-au avut oaspeţii, prin deschiderea de scor realizată de Petru Măguleanu în minutul 50 cu un şut din marginea careului de 16 metri, ca apoi, după cinci minute, să devină chiar 0-2, prin golul reușit din lovitură liberă de la 20 de metri de Cosmin Bogdan.

Asaltul la poarta vizitatorilor a venit spre mijlocul părții secunde, din minutul 65, când Alexandru Prodana a redus din diferenţă. Apoi Cătălin Ştefănescu a prins o torpilă de la 30 de metri, catapultând mingea în vinclu, după care, în minutul 73, Prodana a nimerit transversala cu un şut de la 25 de metri.

Iar în prelungiri, în cel de-al patrulea minut adițional, la o centrare a aceluiași Prodana de pe flancul drept, Sebastian Secareş a înscris imparabil sub transversală. Și mare bucurie în tabăra gazdelor!

Jucător al meciului, tânărul Alexandru Prodana, contributor decisiv la victoria echipei sale. A cincea în contul gazdelor în etapa a IX-a, față de cele 4 ale vizitatorilor, cu mențiunea că reușita Progresului a fost unica diferită în ceea ce privește succesele amfitrionilor din cadrul rundei tocmai încheiate, în celelalte meciuri grupările în rol organizator fiind în avantaj deja de la pauză.

*

Adrian Cuvejdean, antrenor al celor din Ciacova, a declarat: ”Sunt foarte bucuros că băieţii mei nu s-au speriat la 0-2 şi au reuşit să întoarcă rezultatul. Am început foarte bine, dar în prima repriză nu am marcat… Fotbalul se joacă pe goluri… În repriza a doua am început crispat şi am primit uşor două goluri, dar după aceea băieţii s-au mobilizat şi în final au reuşit victoria si trei puncte foarte preţioase. Felicit băieţii pentru jocul foarte bun, pentru determinare, dăruire şi pentru victorie”.

Ioan Coman (preşedinte Voinţa Maşloc):Am fost nişte fraieri la 2-0, trebuia să conservăm rezultatul, dar ne-am văzut învingători prea repede. Pot spune că am luat nişte goluri imparabile. Cei de la Ciacova au crezut până în ultimul minut şi au reuşit ce şi-au dorit, bravo lor!”

*

Progresul 1906 Ciacova: Iacob – Cătălin Stănilă, Vultur (min. 46, Ciurariu), Brănişteanu, Nicoară (min. 63, Secareş), Prodana, Marius Lazea, Ştefănescu – cpt., Andrei Lazea (min. 65, Câmpan), Marius Stănilă, Meşter.

Antrenor: Adrian Cuvejdean.

Pe bancă: Tepele Gardia, Doroftei.

ACS Voinţa Maşloc: Jigum – Gabără (min. 75, Pop), Lazăr, Cosmin Bogdan – cpt., Burghelea (min. 60, Muscă), Buzdugan, Horcea (min. 66, Bolborea), Berceanu (min. 65, Frenţ), Ilie, Măguleanu.

Antrenor: Vasile Rupa.

Pe bancă: Sârb şi Iovănescu.

Au arbitrat: Raul Ciev – Gabriel Drăguţ şi Cătălin Avădanei. Observator de arbitri Marcel Boboc iar delegat de joc Teodor Moţiu.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× unu = 8

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: