Confuzie. Delegaţii cluburilor de „Judeţ” apelează www.sporttim.ro, derutaţi fiind de modificările orare ale AJF Timiş

Ieri după-amiază au zbîrnîit „celularele” mai ca de-obicei, 5-6 delegaţi ai cluburilor din Campionatul Judeţean Timiş dorind o confirmare dacă jocurile pe care echipele lor urmau să le dispute în doar două-trei ore vor avea loc într-adevăr de la 18, şi nu 17. I-am dumirit, dar noi pasăm mai departe interogaţia celor de la AJF Timiş, cu încă o atenţionare, apropo de ora 18: vor avea loc într-adevăr de la 18 meciurile de sîmbătă din D Timiş, din runda a 30-a? Mai jos, ceva mai explicit, cu tot cu programul intermediarei de miercuri…

Aşadar delegaţii unor cluburi de „Judeţ” au apelat la Iosif Canea pentru risipirea ceţii iscate de AJF Timiş, noi neştiind pînă acum că atotclarvăzătorii diriguitori judeţeni au acces la tehnologia HAARP, iar respectivii domni delegaţi au aflat de la www.sporttim.ro că echipele lor mai au ceva timp, urmînd a juca în etapa a 24-a de la ora 18.

Iniţial, în perioada precompetiţională din iarnă, forul judeţean anunţa că disputarea partidelor din luna mai are loc de la ora 17, iar cum nici un comunicat oficial n-a atenţionat între timp în privinţa unei modificări pentru 18, unele cluburi s-au regăsit în faţa unei dileme, amplificată de „firul scurt”, o vorbă auzită, care le atrăgea atenţia, „vedeţi că-i de la 6”. Dar sigur?

De ce se mai convoacă atunci, oare, şedinţele informative din precompetiţional, sau de ce se mai bat încă de-atunci în cuie unele repere, dacă tot nu sunt menţinute ori măcar anunţate, în cazul modificărilor!?

În fine… Caravana merge mai departe, miercuri 15 mai fiind programate, şnur de la ora 18, jocurile rundei a 29-a a Diviziei D Timiş, etapă intermediară la finele căreia CS Nuova Mama Mia ar putea fi virtual campioană a ligii a patra judeţene, în cazul în care se va impune la Belinţ iar ghirozenii vor ceda la Pobeda Dudeştii Vechi.

Un meci, Avântul Bobda (Luceafărul) – AS Peciu Nou, va avea loc la Peciu Nou, conform înţelegerii cluburilor, programul complet incluzînd şi disputele FC Marcel Băban Jimbolia – AS FC Deta, CS FC Chişoda – Timişul Şag, FC Auto – Arsenal Flacăra Făget, ACS Dumbrăviţa – CFR Timişoara, Banatul Nerău – Unirea Sânnicolau Mare şi Spartak Gottlob – Real Dragşina.

Apoi, runda a 30-a va avea loc sîmbătă 18 mai, de la ora 18 conform portalului oficial www.frf-ajf.ro, deşi ne vine greu a crede, în ciuda faptului că o asemenea oră de disputare nici n-ar fi deplasată pentru partidele ligii a patra.

Divizia D Timiş va pune punct pe 8 iunie, adică peste nici 4 săptămîni, pînă atunci mai avînd loc o etapă intermediară, penultima a sezonului, a 33-a, miercuri 5 iunie. Cît despre data, locul şi adversara de la barajul de promovare, antrenorii Sorin Bălu şi Narcis Petre pot să-şi croiască ei cît vor programul specific de pregătire al acelui joc cu caracterul unei veritabile finale, căci în nefirescul menţinut şi încetăţenit de FRF toate respectivele repere mai pot să aştepte întru a fi date publicităţii. Fiecare cu tehnicile sale de aplicare a tehnologiei HAARP.

În cazul amatorismului de la FRF şi al pasului mic dar nesigur de la AJF Timiş, concluzia ar fi doar una: aşchia nu sare departe de trunchi.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Judeţ, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Confuzie. Delegaţii cluburilor de „Judeţ” apelează www.sporttim.ro, derutaţi fiind de modificările orare ale AJF Timiş

  1. POHUI spune:

    D-nul CANEA este un adevarat GURU al fotbalului judetean TIMIS,o pata de culoare bine-venita ,intr-un fotbal tot mai gri.Fara prezenta D-nului CANEA,cu plusurile si minusurile lui,fotbalul de nivelul acesta ar fi mai altfel si mai sarac

  2. mos meget tinea cu poli spune:

    remetea bate racovita duminica ora 18 la ianova,iar poli termina pe locul 1.hai la meci toata lumea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − = patru

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: