Corlățeanu x 5! Abia a doua victorie acasă în retur: ACS Dumbrăvița – Auto 5-3

Etapa a XXXI-a a Diviziei D Timiș s-a încheiat duminică de la ora 11 cu un eveniment mai rar întâlnit, și anume înscrierea tuturor celor 5 goluri ale învingătoarei de către același puncher.

Jucătorul rundei este indubitabil Romică Corlăţeanu, care a adus abia al doilea triumf pe teren propriu în retur în contul alb-verzilor, bifând doar al cincilea succes în 2015, dintre care numai 3 de la două goluri în sus: ACS Dumbrăviţa – FC Auto 5-3 (2-0).

Uitimul joc al etapei începute miercuri s-a disputat astăzi de la ora 11, fiind foarte disputat, și a adus un număr de 8 goluri prin care a fost egalat recordul stagional de 52 într-o rundă, stabilit în urmă cu două etape. Totodată, a fost pentru a cincea oară în acest retur respectiv pentru a treia oară în ultimele 4 etape să nu se înregistreze nici o remiză în întreaga rundă: 9 5 0 4 27-25.

La Dumbrăvița, după ce gazdele au condus rapid cu două goluri diferenţă, junii din Freidorf au reuşit să întoarcă rezultatul, după pauză, trecând în avantaj, cu 2-3. Ba chiar ar fi putut să și învingă dacă Ignea, Pitic şi Tănăsie nu ar fi ratat de patru ori singur cu portarul Miklos, care a intervenit cu succes.

FC Auto deține de fapt unicul ei succes în acest campionat tocmai dintr-o deplasare, în urmă cu 7 etape, la Făget, unde se impunea cu 5-3. Scor care avea să se consemneze până la urmă și astăzi, dar în favoarea amfitrionilor…

 

După ce au contabilizat eliminarea lui Roberto Bălan, în minutul 75, pentru două cartonașe galbene, elevii lui Florin Macavei au reuşit totuși să înscrie trei goluri în niște ultime 10 minute cu tot cu prelungiri absolut dramatice, câştigând după multă vreme pe teren propriu, mai exact după 6 runde.

Au marcat Romică Corlăţeanu, în minutele 5, 11, 82, 86 şi 90, respectiv Gheorghe Schipor (65 – din 11 metri), Laurenţiu Berar (70 – din 11m) şi Marius Tănăsie (76).

Au jucat formaţiile…

ACS Dumbrăviţa: Robert Miklos – Mihălceanu, Șofronea, Ştreangă, Bălan, Damian, Kovacs, Corlăţeanu, Rosenblum, Giurgiu şi Vlăduţi.

Antrenor: Florin Macavei.

Au mai jucat: Șurpanu.

Pe bancă: Arpad Mikloş, Todor, Mura şi Topliceanu.

Auto: Ilie – Câmpan, Cine, Biro, Antemie, Schipor, Tănăsie, Băluţă, Berar, Ignea şi Pitic. Antrenor: Harald Pinzhoffer.

Au mai jucat: Boldea şi Ghiorbe.

Pe bancă: Luminosu şi Rus.

Arbitri: Elvis Nanu – Barzava şi Bulgăraşu. Observatori: Nelu Franţ şi Tiberiu Olteanu.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × = douazeci patru

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: