Cosmin Petruescu, 4-0 Ripensia: ”Mă bucur că și tinerii de 2003 au prins cel puțin 30 de minute fiecare, acesta a fost și obiectivul, de a avea toți jucătorii între 60 și 90 de minute”

Ripensia a punctat prima săptămână de cantonament la Buziaș cu două meciuri amicale jucate la Urseni, unde a câștigat miercuri și astăzi prin a înscrie câte 4 goluri, 4-3 cu liderul seriei vestice a Ligii 3, CS Crișul, și 4-0 cu codașa Ligii 2 CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, victorie în urma căreia antrenorul principal Cosmin Petruescu a spus…

”Un meci bun de pregătire, la finalul celei de-a treia săptămâni de antrenamente. Mi-am dorit să dau cât mai multe minute tuturor jucătorilor, același lucru și-a dorit și Călin Cojocaru pentru Pandurii, iar din acest punct de vedere consider că ne-am atins planurile propuse pentru acest joc. Suntem în plin cantonament, poate nu am avut prospețimea pe care ar trebui în mod normal s-o avem, dar mai sunt 3 săptămâni până la primul meci oficial. A fost un joc util, atât pentru noi cât și pentru adversari. Mă bucur că nu am avut jucători accidentați, mă bucur că și tinerii de 2003 au prins cel puțin 30 de minute fiecare, acesta a fost și obiectivul, de a avea toți jucătorii între 60 și 90 de minute”.

”Mă bucur că au revenit și Sokovic și Vlăduț, după 2-3 zile în care s-au antrenat separat, mă bucur că din punct de vedere medical sunt OK, și din punct de vedere fizic au recuperat destul de bine cele 2-3 zile în care nu s-au antrenat alături de colegi. Așteptăm să revină și Radu Rogan și nu vrem să-l forțăm după ce a avut de stat o săptămână, nu vrem să-i grăbim intrarea la antrenamente până nu e recuperat 100%”, a mai semnalat Petruescu.

Salutând și o altă sosire: ”Mă bucur că a aterizat și Coulibaly, a ajuns ieri dimineață în cantonament, s-a antrenat după-amiază, azi a dat testul fizic și am văzut la ce parametri fizici este, și urmează ca săptămâna viitoare să efectueze un program individual de pregătire.”

Sporttim revine și cu amănunte de la jocul amical. 

Ultimele rezultate din 2020 din Liga 2, clasamentul toamnei și programul primei runde din 2021, pe coloana datelor tehnice a secțiunii Fotbal. În Liga 1 a început etapa a XX-a, cu remize pe linie, cele de astăzi fiind Gaz Metan – Academica 1-1 și Sepsi – FC Voluntari 2-2. Programul rundelor 20-21 și clasamentul, pe aceeași coloană.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 + = noua

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: