Cosmin Stan după CSC Ghiroda și Giarmata Vii – Dumbrăvița 0-0: ”Lumea cred că a apreciat strădania echipelor și faptul că niciuna nu s-a mulțumit cu egalul până la final”

Nimic nu-i poate despărți pe ghirozeni și dumbrăvițeni în întâlnirile directe din acest sezon în C8, mereu remizate, astăzi pentru a treia oară – a doua oară pe ”Emilian Pavel”, despărțiți fiind în schimb de aceleași 7 puncte în favoarea galben-albaștrilor înaintea ultimelor 7 runde din play-off, cu încă două partide directe, următoarea pe 29 aprilie pe ”Ștefan Dobay”, ultima la 13 mai din nou la Ghiroda. Dar iată ce-a spus și Cosmin Stan, antrenorul oaspeților ”verzi”, după remiza albă a ocupantei locului 3 în fieful fruntașei.

Cosmin Stan: antrenor principal CSC Dumbrăvița

”Cred că este un rezultat echitabil, fiecare echipă și-a creat câteva ocazii mari, fiecare a avut perioade de dominare, iar cea care deschidea scorul cel mai probabil și câștiga. Cred că am anticipat destul de bine în avancronica meciului că nu va fi unul spectaculos, și n-a fost, dar cu un angajament total, ambele formații au dat totul, cu un efort fizic foarte ridicat, din punct de vedere fizic a fost un meci foarte solicitant. Dar din punct de vedere tehnic, exact ca în celelalte două întâlniri directe, spectacolul a avut de suferit. Însă lumea cred că a apreciat strădania echipelor și faptul că niciuna nu s-a mulțumit cu egalul până la final.”

Dumbrăvițenii au început mai bine repriza a II-a iar Stan a explicat că ”au fost momente și momente, unele în care noi am dominat, altele în care ei au dominat, și pe undeva este normal, pentru că sunt întâlniri din play-off, între echipe bune, toate cele 4 și destul de apropiate valoric, astfel încât pe parcursul unui joc apar perioade de dominare din partea ambelor formații.”

Despre accidentarea suferită de Moțiu, în consecință înlocuit, ”ne-a dat un pic peste cap, am fost nevoiți să jucăm cu Ilan fundaș central stânga, care niciodată n-a jucat pe acest post, dar s-a achitat binișor și el.”  

În fine, ”dacă înaintea meciului am anticipat că nu va fi unul spectaculos, anticipez de-acum că ultimele noastre două meciuri directe nu se vor mai încheia la egalitate.”

Până atunci, revenim cu cronica jocului și fotografiile de pe ”Emilian Pavel”. Zero la zero și în celălalt meci al etapei a II-a în play-off-ul din C8, pe ”Motorul” din Arad, în Lipova – Chișineu Criș. Iar lipovenii se vor deplasa săptămâna viitoare la Dumbrăvița, pe când ghirozenii la Chișineu Criș.

Ghiroda și Dumbrăvița, la a treia remiză în ”directe”, de la 2-2 la 1-1 iar astăzi 0-0. Leucă: ”Ne știm foarte bine, este mult mai ușor să ne închidem”

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 5 = cincisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: