Cristian Boldea: „Cu ajutorul lui Dumnezeu am reuşit…”

Noul golgeter al alb-negrilor Timişoarei, Cristian Boldea, care a marcat în fiecare dintre ultimele 3 jocuri ale lui ACS Poli în răstimp de 11 zile, cînd ocupanta locului 2 înscria tot cîte două goluri, a dovedit şi o bună elocuţiune la întîlnirea de azi cu presa, ce a prefigurat deplasarea din runda a 11-a, la FCM Târgu Mureş, de sîmbătă (ora 13; Dolce Sport 2), invocînd şi ajutorul divin în cele 6 reuşite ale sale din primele 9 partide…

Cristian Boldea: 6 goluri în 9 jocuri pentru ACS Poli Timişoara, în B2

„Sperăm să ne întoarcem de la Târgu Mureş cu cele 3 puncte puse în joc. Este un meci ca oricare altul din acest campionat şi sperăm ca prin pregătirea efectuată şi ceea ce facem la antrenamente să ne impunem la Târgu Mureş. Este o serie în care orice echipă poate pierde şi oricine poate bate pe oricine iar FCM este o bună echipă, în care s-au păstrat jucători cu care au evoluat în Divizia A dar sperăm ca prin muncă şi ambiţie să ne atingem obiectivul propus”, a spus Cristian Boldea, care egala luni, puţin după pauză, în remiza 2-2 (0-1) cu FC Argeş.

„Este pentru prima oară cînd am marcat atîtea goluri în 9 meciuri şi chiar vorbeam cu colegii că la Recaş am înscris atîtea în doi ani şi jumătate. Sunt mai mulţi factori care au contribuit la acest aspect, reprofilarea, încrederea dată de coechiperi, aportul lor, pentru că nu pot marca singur, iar cu ajutorul lui Dumnezeu am reuşit… Poziţia în care evoluez mă avantajează, îmi oferă o mai mare libertate de mişcare iar domnul profesor (n.n.: antrenorul Velcea) mi-a oferit multe indicii utile”, a adăugat Boldea, explicînd totodată că „am mai jucat cîteva meciuri ca atacant la Recaş iar la Sânandrei se evolua în alt sistem, acolo eram ca al doilea vîrf. Dar dacă sunt jucat mijlocaş dreapta, joc mijlocaş dreapta, iar dacă mijlocaş central, joc mijlocaş central. Cred că al doilea vîrf mi se potriveşte însă important este să joc şi să o fac mai bine!” 

Miercurea trecută, într-un 0-2 (0-1) la Râmnicu Vâlcea, atacantul Boldea marca al cincilea său gol în alb-negru, în minutul 19, şi depăşea astfel în doar 6 zile totalul reuşitelor pentru ACS Recaş, trei la număr, din returul ediţiei precedente, cînd înscria de fiecare dată în deplasare, pe rînd, într-un 1-0 la Gloria Reşiţa, 3-2 la Bihorul Beiuş şi, chiar în… ultimul minut de campionat al campaniei promovante, într-un 3-0 la Gloria CTP Arad.

Boldea este cel care deschidea scorul şi în minutul 80 al debutului lui ACS Poli în liga a doua, contra lui UTA, după ce era introdus în joc în minutul 68, în locul fundaşului lateral Marovic, reuşită în urma căreia era titularizat meci de meci, în tandem cu fostul său coechipier la alb-verzi, Szabolcs Szekely.

Iată aşadar şi restul zestrei acumulate deja de Cristian Boldea: gol în minutul 83, pentru 2-0, cu Luceafărul; goluri în minutele 13´ şi 49´, pentru 1-0 şi 3-0, jucînd 62 minute, într-un 3-1 cu FC Olt…

În rest, a fost titular în avanposturi, tot cu Szekely, la Drăgăşani, cu Damila Măciuca (0-0), la Braşov, cu Corona (0-0), acasă, vreme de 64 de minute, într-un 4-1 contra Unirii Alba Iulia, şi la Mioveni, într-un 2-2, primă şi unică deplasare în care timişorenii primeau gol.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Cristian Boldea: „Cu ajutorul lui Dumnezeu am reuşit…”

  1. UNICA SOLUTIE=PROMOVAREA! spune:

    UNICA SOLUTIE=PROMOVAREA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 − = zero

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: