CS Comloșu Mare, ”buturuga mică” din ”Județ” calificată din optimile Cupei României

O reprezentantă a Campionatului Județean Timiș a depășit astăzi faza a III-a la nivel județean a noii ediții în Cupa României, CS Comloşu Mare mergând mai departe în compania unor grupări de eșalon superior, din Divizia D Timiș. De la ora 16 s-au jucat opt meciuri eliminatorii din turul 3 la nivel județean, trei fiind câștigate de formațiile gazdă. Pe marginea unuia dintre acestea, cronica, fotografiile și declarațiile, într-o consemnare viitoare. Mai întâi, succint, rezultatele și marcatorii… 

AS Gloria Uivar – ACS Carani 1-8 (0-3).

Au marcat: Marius Medan (min. 61), respectiv pentru învingători Aurelian Irimia (min. 10, 52, 70), David Berivoescu (min. 33), Samuel Costea (min. 44) și Bogdan Moroşan (min. 73, 79, 83). Partida s-a jucat pe terenul din localitatea Răuţi.

CS Comloşu Mare – CS Unirea Sânnicolau Mare 1-0 (0-0).

Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 78 de antrenorul-jucător Răzvan Leucă cu un şut de la circa 28 de metri, direct la vinclu. Este singura echipă din eşalonul inferior care s-a calificat în faza următoare.

AS Ohaba Forgaci – CS Phoenix Buziaş 1-4 (0-3).

Au marcat: Bogdan Dumitru (min. 60), respectiv pentru învingători Sebastian Lobonea (min. 6 şi 63), Robert Szalkai (min. 13) şi Nicolae Jula (min 43).

AS Peciu Nou – CSC Dudeştii Noi 0-4 (0-0).

Cele patru goluri pentru trupa lui Vali Miculescu le-au marcat Eugen Pistriţu (min. 50), Rudolf Lutsch (min. 60) şi Mădălin Livan în minutele 65 şi 75.

AS FC Rapid Săcălaz – ACS Pobeda Star Bişnov 3-5 (1-1, 2-2, 0-2).

Meciul a început cu o întârziere de 25 de minute față de ora oficială de start, 16, întrucât oaspeţii au ajuns cu întârziere la teren. Totuşi, arbitrii au dat ”verde”, însă ne punem întrebarea dacă se proceda la fel în cazul în care partida era de campionat. Poate că nu ar mai fi început.

Gazdele, antrenate de Robert Lupu, au înscris pe foaia de arbitraj numai 11 jucători, lipsind cei de la CS Informatica, prim-divizionară de futsal în program joi seară de la ora 18 cu deplasarea la Odorheiu Secuiesc, pentru meciul Ligii 1 de fotbal în sală cu Futsal Klub. Este vorba despre nu mai puţin de 6 jucători titulari: Roberto Voin, Valentin Ilaş, Stojan Milovac, Iulian Cojocaru, Darius Nastai și George Beloescu. ”Rapidiștii” au folosit numai juniori, care totuși au ţinut piept ”bulgarilor”, însă numai 90 de minute.

ACS Voinţa Maşloc – CS Avântul Periam a fost întrerupt în minutul 5, la scorul de 0-1, prin golul marcat de Iuian Filip. Gazdele au început jocul în 7 jucători, rămaşi rapid numai șase. Arbitrul Daniel Vărzan a fost nevoit în consecință să pună capăt întâlnirii, așa încât, mai mult ca sigur oaspeţii vor câştiga la ”masa verde” cu 0-3. Calificare cu 5 minute de efort pentru deținătoarea la zi a trofeului.

CS Timişul Şag – AS Progresul 1906 Ciacova 2-1 (1-1).

Tot la limită au câştigat gazdele, precum în campionat. Au marcat: Mădălin Ciurariu – autogol (min. 20) şi Gheorghe Costescu (min. 70), respectiv Cătălin Ştefănescu (min. 88).

CSU Universitatea de Vest din Timişoara – CS Unirea Tomnatic 3-0 (2-0).

Nu a mai fost 0-1, precum în prima etapă de campionat. Studenții lui Vlad Bura au forțat închiderea rapidă a conturilor, marcând de două ori în primul sfert de oră, prin Alin Pârjol (min. 3) şi Florin Olariu (min. 13, din lovitură de la 11 metri). Iar cu două minute înainte de final, Rareş Mureşan a conturat un scor de neprezentare. Revenim așadar cu cronica, declaraţiile şi fotografii de pe CFR…

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt + 4 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: