CS Comloșu Mare învinge în inferioritate numerică pe ”Hristo Stoichkov” și detronează liderul în rocadă. A șaptea testare ”Daciada Covrig-1984 pe Repede Înainte”: rezultate, marcatori

Mai bine de un an de zile, după 7 martie 2020, ”fotbalul mic” a fost sacrificat fără milă sub falsul pretext al așa zisei combateri a bolilor, când de fapt n-au fost absolut deloc combătute nenumăratele grave afecțiuni cronice cu care se confruntă numeroși români, ba din contră, au fost exacerbate ca urmare a tuturor impunerilor ilegale și mai ales nesănătoase prin care s-a zădărnicit combaterea bolilor, ca de exemplu purtarea măștilor – care a dus la boli, infecții, agravarea unor probleme existente în rândul purtătorilor și răspândirea acestora și în jur, sau ”izolarea” și ”distanțarea socială” – care au dus la scăderea imunității, alte boli, infecții și agravarea unor probleme existente în rândul celor astfel constrânși, ori așa-zisa ”testare” – care a dus la boli, infecții și agravarea unor probleme existente, pentru a nu mai pomeni de așa-zisa ”vaccinare”, de fapt un experiment de sintetizare prin editare genetică neavând de-a face cu o vaccinare, dar cu scopuri ascunse. Pentru a-și face niște psihopați de cap dar și achizițiile publice a fost sacrificat și ”fotbalul mic”, iar când a fost totuși grațiat din carantină, a fost mânat precum turma, abia după mijlocul lui aprilie, pentru a bifa până în 8 mai ceea ce ar fi trebuit început cam prin august 2020. Astfel a rezultat și emanația ”Daciada Covrig-1984 pe Repede Înainte”, ajunsă în această seară la cea de-a șaptea testare, antepenultima. Pe porțiunea finală, celelalte fiind joi și sâmbătă, fotbal amator județean la marea artă, la câte 48 de ore. 

Tot ceea ce trebuia de fapt întreprins din 14 martie 2020 ținea de continuarea normală și firească a vieții sportive a ”fotbalului mic”, fără nici cea mai mică opreliște, schimbare și îngrădire, fără a fi cumva băgat în seamă ceva ce nu există, dar iată că suflarea a încuviințat să se lase cumplit prostită, sacrificându-și chinuitor și absolut degeaba pasiunea pentru joc, mai bine de un an din viață. Un retur și-apoi un întreg campionat agățate în cui de naivi punând botnița la cea mai mare farsă din istoria recentă a omenirii. Ignoranța nu constituie o scuză.

Și uite-așa a ajuns ”fotbalul mic” timișean să purceadă la 3 testări în săptămâna după Sfintele Sărbători Pascale, marți, joi și sâmbătă, cum n-a mai văzut Parisul, fotbalul englez rușinându-se pudic la constatarea că nici măcar el n-ar putea ține pasul unui asemenea ritm infernal. Impus unor formații care nu mai legaseră două meciuri oficiale de prin noiembrie 2019, adică de aproximativ un an și jumătate.   

Cea de-a treia zi de Paşte a adus așadar cea de-a șaptea testare a ”Daciadei Covrig-1984 pe Repede Înainte”, în această seară de la ora 18, aducând totodată cu sine și încă o surpriză, liderul învins acasă… ACS Pobeda Star Bişnov – CS Comloşu Mare 0-1 (0-0).

Din minutul 50, oaspeţii au rămas în 10 jucători, Andrei Firan văzând al doilea cartonaş galben pentru simulare, după ce pe primul îl încasa în minutul 23, eliminare din partea arbitrului Claudiu Gaitin. Însă vizitatorii nu s-au pierdut cu firea, reuşind chiar să înscrie prin Dacian Bîrză – foto. Iar tot el a scăpat singur spre poartă și în final, ratând singur cu Stoianov, care a prins mingea din faţa lui.  Chiar și așa, cu această victorie, fostul lider din liga a V-a de ”Județ” la ora începerii mascaradei ”Covrig-1984” a egalat liderul divizionar ”D” și a trecut în fruntea clasamentului după 7 testări.

Dar iată și celelalte rezultate şi marcatorii serii…

Remiza… CSC Dudeştii Noi – AS Avântul Topolovăţu Mare 3-3 (0-1).

Au marcat: Claudiu Balint (min. 56), Ciprian Palade (min. 84) şi Vlad Slabu (min. 89, din lovitură de la 11 metri), respectiv Răzvan Dragomir (min. 23), Cosmin Amarinei (min. 67, din lovitură de la 11 metri) şi Traian Ciobanu (min. 79).

Victoriile acasă…

CS Phoenix Buziaş – CSU Universitatea de Vest din Timişoara 3-2 (2-0).

Au marcat: Cătălin Horcea (min. 15), Dan Şandru (min. 29) şi Caius Marta (min. 61), respectiv Denis Băban (min. 78) şi Patrick Niță (min. 86).

CSC Peciu Nou – CS Unirea Sânnicolau Mare 8-1 (3-0).

Victorie asigurată chiar din prima repriză prin ”dubla” lui Gheorghe Schipor (min. 18 şi 39) și Flavius Ion (min. 26). La reluare tot gazdele au fost la timonă, reuşind alte cinci goluri prin Alexandru Martinov în minutele 52, 62 și 88, Denis Bud (min. 63) şi Sebastian Bura-Kot (min. 66). Golul de onoare, reuşit de Valentin Grigoraș în minutul 78.

Iar CS Timişul Şag a stat în această etapă.

Lider cu 15 puncte a devenit CS Comloşu Mare, în rocadă cu Pobeda Star Bişnov, la egalitate de puncte și despărțite la golaveraj. Pe locul 3, CSC Peciu Nou cu 13 puncte.

Cea de-a opta și penultima testare se va derula joi 6 mai de la ora 18, așadar după nici 48 de ore de la încheierea testării de astăzi, în condițiile în care participanții la fotbalul amator mai au totuși și alte activități extrasportive, în câmpul muncii. Dar dacă așa orânduiește treburile sclipitoarea stăpânire, n-avem decât de consemnat cea de-a doua zi de joi a ”Daciadei Covrig-1984 pe Repede Înainte”: CSU Universitatea de Vest din Timişoara – CSC Peciu Nou, CS Comloşu Mare – Phoenix Buziaş, Avântul Topolovăţu Mare – Pobeda Star Bişnov și Timișul Şag – CSC Dudeştii Noi. Iar CS Unirea Sânnicolau Mare va sta.

Iar doar timpul va da greutate prin puterea dovezilor fără dubii evidenței că de vreo 14 luni oamenii s-au lăsat duși de nas de mai mare mirul animalelor de companie fără botniță. O rușine pe măsura prostiei speciei recategorisite cândva în rând cu animalele. Adevărul inconvenabil e incredibil, inacceptabil și doare.

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 1 = cinci

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: