CS Dumbrăviţa, 4 din 4 în retur, 13 marcate, unul primit

Rezultate identice, 5-1 pentru gazde, în jocurile de duminică din Divizia D Timiş, CS Dumbrăviţa neţinînd cont de frig şi zburdînd spre un al patrulea succes din 4 jocuri în retur, după alte victorii cu 2-0, 5-0 şi 1-0, ceea ce o pune pe picior de egalitate cu CS Ghiroda: tot 4 triumfuri, tot golaveraj plus 12. Iar AC Belinţ, cu Ripan marcator a trei goluri, a preschimbat cele 3 eşecuri din 2013 pe o clară victorie cu Spartak, ajunsă la a treia înfrîngere la rînd…

CS Dumbrăviţa le-a provocat celor din Freidorf, de la FC Auto Timişoara, primul eşec în 2013, 5-1 la pauză 4-0, elevii lui Florin Macavei impunîndu-se clar în componenţa Miklos – Şofronea (60, Şurpanu), Cengher, Sîrbu, Duma (75, Luntz), Stiopu, Cosma, Şuleap, Mariş (70, Moja), Giurgiu (75, Iszak), Kovacs.

FC Auto în schimb n-a mai repetat isprava de la Dudeştii Vechi, cedînd lamentabil în alcătuirea Ionescu – Cicoară, Cosak, Boceanu (45, Cine), Taub, Al-Helou (35, Leleczi), Nagy, Sturza (60, Boldea), Cădariu, Buda (70, Schipor), Rotaru.

Sarabanda golurilor a fost deschisă de Sîrbu, în minutul 10, Cosma înscriind în minutele 20 şi 25, iar Mariş în minutul 35, la reluare Giurgiu refăcînd în minutul 70 avantajul de 4 goluri, după ce Kosak marca golul de onoare al oaspeţilor, în minutul 49. Acesta a fost şi primul gol încasat de dumbrăviţeni în retur.

„Jocul a fost la discreţia noastră, am reuşit cel mai bun meci din acest campionat. Echipa a jucat foarte bine, chiar dacă în partea secundă am lăsat-o mai moale şi n-am mai reuşit a concretiza, căci altfel scorul putea fi şi mai mare”, a spus la final antrenorul Florin Macavei.

Harry Pinzhoffer, manager sportiv la FC Auto, a admis că „a fost cel mai slab meci al nostru din acest campionat, dovadă şi cele 4 goluri încasate. Este un duş rece şi sperăm să ne trezim, pentru că ne aşteaptă două jocuri grele în următoarele etape”.

*

Tot cu 5-1 s-a impus şi nou-promovata AC Belinţ, care conducea la pauză cu 2-0, principal marcator al învingătorilor fiind Cosmin Ripan, în minutele 11, 50 şi 76 ale partidei cu tot mai deziluzionanta Spartak Gottlob.

Barburescu dubla avansul belinţanilor la 2-0 în minutul 44 iar Gruneanţu stabilea rezultatul final în minutul 85, după ce Chitescu reducea din handicap în minutul 65, la 3-0.

După 3 eşecuri în care marca două goluri şi primea 7, AC Belinţ a revenit pe căi victorioase.

Fără Terec, care a părăsit echipa, pentru AC Belinţ „în sfîrşit a răsărit şi soarele”, după cum a spus secundul Adin Buză: „Am reuşit un joc bun şi un rezultat pe măsură. Băieţii au dat totul pentru victorie dar adevărul este că dacă nu cîştigam nici azi, ne îngropam de tot”. 

Gazdele s-au impus în formula Butoi – Foale, Florin Băran (86, Alexandru Băran), Barburescu, Coţolan, Teletin (76, Costea), Grozoni (53, Mihăescu), Bărbulescu, Pădurean (61, Gruneanţu), Onae, Ripan.

Spartak rămîne fără victorie în retur, în care a acumulat un singur punct, acasă, în prima etapă din 2013, după care a pierdut de 3 ori, semn al dezinteresului şi lipsei de seriozitate de la nivelul unei conduceri care chiar nu-l merită deloc pe antrenorul-jucător Gheorghe Marişescu, sufletist ce-şi risipeşte vocaţia în slujba unui club fără pic de mîndrie şi ambiţie.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− cinci = 1

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: