CS Ghiroda, la al treilea succes la două goluri diferență

S-a obișnuit în sezonul trecut cu aerul mai tare al podiumului iar acum e tot acolo, cu 3 succese din trei jocuri, ca și ASU Politehnica și nou-promovata Progresul Gătaia, și cu un golaveraj inferior lor, CS Ghiroda câștigând tot cu două avans, la Peciu Nou, unde meciul a început cu întârziere…

Observatorul Tanasoglu a dispus retrasarea terenului, foarte tare și cu iarba uscată, ale cărui linii de demarcație nu erau foarte clar vizibile, iar după aceea a survenit un duel AS Peciu Nou – CS Ghiroda cu 3 ocazii mari în contul gazdei și net mai multe pentru favorita neînvinsă, care s-a impus cu 0-2.

Fără Matei, iar cu Ciumacenco sau Dobrilă sosiți de la servici din tura de noapte, AS Peciu Nou a rămas cu un punct în cont, fiind la al doilea 0-2 succesiv.

Ca reușite, Ionaș a izbutit primul gol după o fază susținută de atac a Ghirodei, reluând de la 8 metri cu capul, după un șut respins de portar, în minutul 53, iar Dragodan a înscris în minutul 83, pe un contraatac purtat în urma unei faze fixe a gazdelor.

Care au avut o ocazie relativ mare în primele 10 minute, apoi o alta, tot în prima parte, dar și CS Ghiroda s-a arătat tot mai periculoasă, cu o bară prin Ionaş, la un corner, în prima repriză, tot marcatorul reluând peste din 2 metri, într-o altă oportunitate.

Jocul ambelor echipe a scărțăit dar nu s-a pus cu adevărat problema destinației punctelor.

AS Peciu Nou (antrenor Mihai Dorobanțu): Iuhasz – Teslariu (69, Vicze), Bunea (25, Lazici), Bud, Mureșan (59, Alexandrescu), Ciumacenco, Ciurescu (73, Handrache), Tăbăcaru, Dobrilă, Bărbosu, Frenț.

Pe bancă: -.

CS Ghiroda: Toma – Popa, Gruber, Bogdan, Mureșan – Dragodan, C. Popa, Străuț, Stanciu – Andrei, Ionaș.

Au mai jucat: Costescu, Plopeanu, Bura, Baranyi.

Pe bancă: Mercescu – .

Ghirozenii au câștigat fără antrenorul Alin Miloș pe bancă, aflat în concediu.

Arbitri: Sergiu Hriste – Călin Cimponeriu, Bogdan Chiorpec. Observatori: Cornel Avram, Nicolae Tanasoglu.

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la CS Ghiroda, la al treilea succes la două goluri diferență

  1. gică spune:

    gol pe contraatac din faza fixa….asta-i buna domn reporter.cum e aia?…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase − 3 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: