CS Ghiroda reuşeşte dubla stagională în dauna Jimboliei: scor de forfait

FC Marcel Băban Jimbolia a păşit cu stîngul în returul Diviziei D Timiş, reamintindu-şi prin acest nou eşec pe teren propriu de înfrîngerile acasă din debutul campionatului. Ca o diferenţă faţă de vară, clubul jimbolian a dat o lovitură şi de imagine prin cooptarea portarului junior Eduard Pap la ACS Poli Timişoara dar, după cum a remarcat şi antrenorul Octavian Popescu, care l-a avut de această dată lîngă sine, pe banca de rezerve, pe fiul său, unică rezervă neutilizată, tinerii încă rămaşi la echipa de liga a patra trebuie să muncească şi mai mult pentru a-şi da o şansă să calce pe urmele goal-keeperului ajuns şi la selecţionatele juvenile tricolore.

Emanuel Pătraşcu, două goluri pentru CS Ghiroda, la Jimbolia: 3-0 pe 2 martie 2013

Oaspetea CS Ghiroda a reuşit în schimb să se impună şi în retur în dauna „mînjilor” Jimboliei, astăzi cu 3-0, prin reuşitele lui Pătraşcu, în minutele 35 şi 89, respectiv Baranyi, în minutul 53.

Capac la toate, jimbolienii au rămas şi în inferioritate numerică în minutul 83, cînd, în încercarea disperată de a stopa un lob la finele contrei oaspeţilor, portarul Daniel Radu a comis un henţ în afara careului de 16 metri, moment în care toate schimbările erau efectuate…

„În prima repriză, paradoxal, vreme de 40 de minute am stat în jumătatea adversă de teren, dar la prima greşeală în defensivă am fost conduşi. A doua repriză a început şi mai prost, la chiar prima noastră eroare, comisă de Ugocian, Ghiroda marcînd din nou. Iar din minutul 65 s-a rupt totul… Băieţii noştri au vrut şi ei să dea un gol dar ne-au surprins pe contraatac şi la un şut lobat portarul a atins mingea şi a primit cartonaş roşu. Făcusem deja 4 schimbări, aşa încît unul dintre jucătorii de cîmp a intrat în poartă. Apoi, la o pasă acasă, către jucătorul de cîmp din poartă, preluare dar i-a dat-o în picior adversarului… Trei goluri destul de uşoare şi nu ştiu ce crede Ghiroda, dar n-a fost un joc în care să ne fi dominat de maniera rezultatului final. Nu pot fi mulţumit şi mă aşteptam la mai mult din partea unora dar nu pot fi nici prea supărat. N-am intrat în atmosfera campionatului, a returului, dar sperăm ca de la jocurile cu Mama Mia sau cu Belinţ să avem alte prestaţii. N-a fost rău dar posesia nu aduce neapărat şi un rezultat pozitiv”, ne-a spus Octavian Popescu, antrenor al gazdei jimboliene.

„Nu a fost aşa uşor cum arată scorul. Meciul a fost mult mai echilibrat. Noi ne-am apărat excelent şi pe contraatac i-am înţepat”, a spus Alin Miloş, antrenor al Ghirodei.

FC Marcel Baban Jimbolia: Radu – Doda (Achim), Ugocian, Ardelean, Mitru – Hîrdău (Stan), Ţoţu, Popescu, Niţă – Ţăranu (Băban), Leonte (Moldovan).

Pe bancă: Andrei Octavian Popescu (fiul antrenorului Tavi Popescu, un junior crescut de LPS Banatul, din generaţia 1997, ca fundaş stînga).

CS Ghiroda: Mateescu – Ionuţ Popa (46, Protopopu), Gruber, Andrei Bogdan , Giuchici (70, Danci), Tică Popa, Marius Stanciu, Andrei Marius, Plopeanu (20, Firuţ), Pătraşcu (90, Rus), Baranyi.

Pe bancă: Vlas – Borchescu.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − 7 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: