CS Ghiroda urcă provizoriu pe 2, reuşind scorul etapei cu ultima clasată, şi aşteaptă ASU Politehnica – Progresul dar şi vizita ei la… Gătaia

Cocoţată pe 2 graţie scorului etapei, 5-0 cu lanterna roşie AS Băban Marcel Jimbolia, la un punct în urma liderului Progresul Gătaia, pe care o va vizita sâmbătă, şi cu două peste ASU Politehnica Timişoara, care găzduieşte mâine de la 11 derby-ul cu cealaltă nou-promovată neînvinsă, vicecampioana CS Ghiroda aşteaptă acum aceste două dueluri de podium care ar putea limpezi apele în fruntea Diviziei D Timiş, sau nu…

Oricum, astăzi a fost vorba de un susţinut galop de sănătate: CS Ghiroda – Băban Marcel Jimbolia 5-0 (2-0): Mediop 31, Pătraşcu 39, Ionaş 50, 73, Baranyi 70.

„Am jucat destul de constetent, cu multe fază de poartă, şi sunt mulţumit că ne-am apărat bine, astfel încât oaspeţii nu au expediat nici un şut pe poartă. Despre Jimbolia, eu zic că o să crească dar mai au nevoie de meciuri tari. Mă bucură seria de rezultate bune şi de jocuri reuşite şi sper s-o putem ţine tot aşa pînă la sfârşitul turului”, a spus Alin Miloş, antrenor al gazdei CS Ghiroda.

Ca şi în alte jocuri, Mediop a ieşit vremelnic la rampă, plasând balonul lângă bară, odată rămas singur cu portarul, iar Pătraşcu a dublat avantajul, după o combinaţie cu Baranyi, şutând la colţul lung.

Baranyi avea să se treacă la rândul său pe lista marcatorilor, după pauză, în urma unei pătrunderi şi reluări din apropiere, iar Ionaş a contribuit chiar cu două reuşite.

Una cu capul, în urma unui corner executat de Pătraşcu pe colţul scurt, iar a doua, de 5-0, tot în urma unei faze fixe, centrare, şut Baranyi, şi deviere din apropiere, în minutul 73.

Parte secundă în care CS ghiroda a ratat suficient de mult, într-un meci curat, fără nici un cartonaş galben…

Cât despre derby-ul de mâine, ASU Politehnica Timişoara – Progresul Gătaia, antrenorul celeilalte grupări de podium, Alin Miloş, de la CS Ghiroda, a spus că „m-ar bucura un egal dar din ce-am văzut în ultima vreme la cele două echipe, ar exista o pierdere de turaţie, însă cu un plus pentru Poli, căci e acasă, cu suporterii alături – dar cred totuşi că va fi un joc destul de echilibrat…”

CS Ghiroda s-a impus cu 5-0 şi efectuând 4 înlocuiri în minutul 55: Toma – Protopopu, Ionaş, Gruber, Ionuţ Popa (55, Mureşan), C-tin Popa, Străuţ (55, Bogdan Andrei), Pătraşcu, Marius Andrei (55, Stanciu), Mediop (55, Dragodan), Baranyi.

Pe bancă: Mercescu – Bura, Costescu.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: