Amical: CS Vulturii 2009 Lugoj – ASU Politehnica Timişoara 1-3 (1-0)

Un prim meci amical pentru ambele grupări timişene, alb-violeţii divizionari D impunându-se prin goluri marcate după pauza jocului disputat de la ora 11 la Lugoj.

Pe drumul de întoarcere din cantonamentul derulat vreme de o săptămână la Valea lui Liman, ASU Politehnica Timişoara a câştigat astăzi cu 3-1 (0-1) în dauna Vulturilor Lugoj, prin reuşitele lui Făgeţan, un marcator de regularitate pentru liderul ligii a patra timişene, Ionaş, introdus tot la pauză, o nouă achiziţie, precum şi Vucea, utilizat tot la reluare.

La gazde, Ilie Rotariu a utilizat toţi cei 3 portari, în perioade egale, păstrându-i pe întreaga durată a jocului pe Neagu, în defensivă, respectiv Rogojinaru, la mijloc.

CS Vulturii 2009 a început cu Iordache (30, Micşa; 60, Dragostin) – Predescu – junior, Loga, Ştreangă, Neagu – Precupanu, Ivaşcu, Rogojinaru, Ardelean – Radosav, Hîrdău, continuând la reluare cu Tomescu – junior, Vlădia, Miculescu, Neagu – Vînătu, Ţoţu, Rogojinaru, Fabian – Dobra şi Stoica.

N-au evoluat Ploscariu – răcit, şi Marta – accidentat.

“O primă parte chiar foarte bună, controlată aproape în totalitate, în schimb în a doua, pe două contre, ne-au surprins şi Poli a meritat să câştige”, a admis la final Ilie Rotariu.

Hîrdău a deschis scorul în urma unei centrări de pe flanc, la care a preluat şi, singur cu portarul, a înscris, puţin înaintea pauzei: 1-0 în minutul 44.

Stoica a ratat în partea a doua, pe mijlocul căreia poliştii alb-violeţi au răsturnat rezultatul.

CS Vulturii 2009 va intra de luni în cantonament, cu câte două antrenamente pe zi, urmând ca vinerea viitoare să evolueze la Timişoara, cu Ripensia.

Timişorenii sunt întru câtva pe urmele lugojenilor, vizând promovarea în Liga 3, în care CSM accedea în vara lui 2012, devenind ulterior CS Vulturii 2009, şi n-ar fi exclus ca adversarele de astăzi să se reîntâlnească spre finele acestui an într-un meci oficial al eşalonului trei.

Suprafaţa de joc s-a prezentat în condiţii mulţumitoare, zăpada fiind înlăturată în marea sa majoritate, restul covorului de nea, puţin îngheţat, înmuindu-se pe parcursul amicalului, încheiat pe alocuri în noroi.

Antrenorul Paul Codrea şi directorul tehnic Angelo Foale au apelat la două garnituri, în prima parte evoluând Burtic – Birău, Obrejan, Brânzan, Taub – Ilie, Popoviciu, Opriş, Ghinescu – Tulcan şi Iorgovan, iar în cea de-a doua Rogojină – Florea, Paulevici, Feher, Maranescu – Panc, Călin, Dorin Codrea, Vucea – Ionaş şi Făgeţan. Rebenciuc, revenit după accidentare, a fost menajat, pentru a nu surveni o recidivă.

Taub, Ghinescu şi Iorgovan, trei dintre jucătorii cooptaţi în perioada de iarnă, au fost folosiţi în formula din prima repriză, cu specificaţia că pentru Ghinescu se poartă încă tratative cu CS Unirea Sânnicolau Mare, dispusă să-l cedeze contra unei sume de transfer. În rest, majoritatea transferurilor sunt perfectate, în partea a doua jucând, dintre achiziţiile iernii, Ionaş, Paulevici şi juniorul Dorin Codrea. Călin jr. a efectuat parte din pregătiri cu alb-violeţii, urmând să revină însă în Austria.

„A fost o bună perioadă de pregătire, în condiţii excelente, la Valea lui Liman. Jucătorii s-au angrenat bine la efort iar antrenorii sunt mulţumiţi de perioada de cantonament”, ne-a spus profesorul Sorin Brîndescu, manager sportiv al divizionarei D ASU Politehnica.

Alb-violeţii vor evolua sâmbătă la Şag, de la ora 11, în compania gazdei Timişul.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× cinci = 5

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: