Amical… CS Vulturii 2009 Lugoj – CS Millenium Giarmata 1-0

Millenium Giarmata a cedat la limită în această după-amiază, cu exact o săptămînă înaintea startului returului, partenera de întrecere CS Vulturii 2009 Lugoj, antrenată de Remus Steop (foto), impunîndu-se pe teren propriu cu 1-0 (1-0).

Bogdan Steop, fiul antrenorului lugojenilor, Remus Steop, a marcat unicul gol al jocului amical disputat vineri de la ora 15, reluînd cu o lovitură de cap din alergare, la mijlocul primei reprize, o centrare expediată de pe stînga de Denis Vînătu, rod al unui bun joc de posesie al Vulturilor în mitanului întîi.

Lugojenii au disputat primul lor meci de verificare de la „dubla” în deplasare din urmă cu o săptămînă, cînd se impuneau vineri cu 2-0 la Gottlob şi cedau sâmbătă în Timişoara, cu 0-1, liderului Diviziei D Timiş, AS Nova Mama Mia Becicherecu Mic, pe cînd CS Millenium s-a aliniat astăzi în ultimul ei joc de pregătire, la două zile după amicalul pierdut cu 3-4 cu ACS Poli, dar şi cu o săptămînă înaintea partidei oficiale cu Flacăra Făget.

Remus Steop şi Cristian Jivulescu au început meciul cu Rusu – Ardelean, Patrona, Vlaic, sosit în această iarnă de la CS Dumbrăviţa, Buliga – Precupanu, Vînătu, Ploscariu, Ciorei – Steop şi Dobra, şi i-au mai introdus pe Dragostin, în minutul 60, în locul lui Rusu, respectiv Călin, în locul lui Ciorei, şi Mânecan, care l-a substituit pe Ploscariu.

Vulturii se confruntă însă cu oarecare probleme de efectiv, motiv pentru care şi astăzi au fost utilizaţi doar 14 jucători, în condiţiile în care Stoica şi Ticană n-au putut fi prezenţi la meci iar Ştreangă şi Solomon sunt în recuperare după accidentări.

Lugojenii vor primi miercuri vizita Ripensiei Timişoara şi nu este exclus să dispute un ultim joc amical şi cu CS Municipal 2012 Reşiţa, mai ales că Vulturii va sta la ora primei etape a returului.

 

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt + = 12

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: