CSC Dumbrăvița, 1-1 la Deva. Nanu, eliminat: ”Sunt mulţumit de rezultat, având în vedere că am avut 5 la debut în primul 11”. Bălu: ”Un plus pentru noi ca situații de gol”

Alb-verzii de pe ”Ștefan Dobay” ar putea regreta că au irosit oportunitatea de a reveni cu toate cele 3 puncte de sub Cetatea deveană, mai ales că au deschis scorul încă din primul sfert de oră al debutului în retur. Egalați puțin după pauză, cei mai bine clasați în Seria a IV-a dintre timișeni pot privi însă și jumătatea plină a paharului, prin prisma faptului că și-au menținut avansul de 5 puncte față de gazde, încheind totodată neînvinși prima dispută din acest campionat cu o grupare din județul Hunedoara, după eșecurile acasă din tur, cu 1-2 și 3-4. În plus, un pas în față și comparativ cu startul returului în ediția trecută, eșec cu 4-1 la Ghiroda… LPS Cetate Deva – CSC Dumbrăviţa 1-1 (0-1). 

Mult superiori gazdelor, care au început meciul din etapa a XVI-a cu 5 debutanţi, ”verzii” lui Sorin Bălu au ratat cele trei puncte sub Cetate, pe care le-ar fi meritat prin prisma jocului prestat, cu deficiențe însă la finalizare, ratând multe situaţii favorabile de a marca pentru o formație în deplasare.

Chiar dacă au deschis scorul repede, în minutul 10, din lovitură de la 11 metri, transformată de Octavian Drăghici, după ce era acordată pentru un fault comis de Radak asupra lui Enciu, bănățenii n-au fructificat momentul favorabil, intrând la vestiare cu un minim avantaj.

Spulberat imediat după pauză, la două minute, când gazdele au egalat prin Cristian Curescu, cu capul, din apropiere, la o centrare a lui Doboș de pe flancul drept, în urma unui un-doi cu Velcotă: 1-1.

Finalul a fost mai fierbinte iar antrenorul devenilor, Ştefan Nanu, a fost eliminat pentru proteste în minutul 83.

Iar săptămâna viitoare oponentele de astăzi vor juca în județul Timiș, CSC Dumbrăvița acasă cu CS Crișul, LPS Cetate la Ghiroda.

Deva: Manea – Filip, Radak, Bogdanovici, Doboş, Boldea (min. 34, Petresc), Toiu, Herci (min. 60, Bîrzan), Curescu, Velcotă, Ion Marius (min. 60, Iovu).

Antrenor Ştefan Nanu.

Pe bancă: Ciută, Kelemen, Chivu.

Dumbrăvița: Smaranda – Morariu, Telescu, Podină, Semenic, Ştefan, Mărmăneanu (min. 80, Rus), Făgărăşanu, Coroiu (min. 70, Mura), Enciu (min. 75, Jichici), Drăghici.

Antrenor Sorin Bălu.

Pe bancă: Mikloş, Piţuc, David, Jinga.

Au arbitrat: Sorin Vădana – Csaba Antal şi Claudiu Georgiu (toţi din Cluj Napoca). Observator de arbitri Emil Arsa (Arad), delegat de joc Constantin Semen (Târgu Jiu).

Ştefan Nanu: ”A fost un meci de luptă, am întâlnit o echipă foarte bună şi vă spun sincer, sunt mulţumit de rezultat, având în vedere că am avut în primul 11 cinci debutanţi. Da, am fost eliminat pentru că am protestat; jucătorul meu a plecat spre poartă şi arbitrul a fluierat peste asistent; şi am primit al doilea galben şi mi-a dat roşu. Voi sta o etapă, asta e…”

Sorin Bălu: ”Meci bun, de angajament. Rezultatul este echitabil, un plus pentru noi ca şi situaţii de gol, pe care le-am avut dar nu am putut să le fructificăm”.

Rezultatele zilei în C4, programul etapelor 16-17 și clasamentul, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 + patru =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: