CSC Dumbrăvița – Avântul Periam 1-0 (0-0): FOTO + declarații Stan, Mânecan. CSC Ghiroda și Giarmata Vii învinge în alt amical: declarații Leucă

Liga 3 își așteaptă rândul pentru începerea ediției de campionat 2021/2, divizionarele ”C” având timp până atunci să mai joace meciuri de verificare în pregătirile de vară, caz valabil și în acest weekend. Date, echipe și marcatori de la câteva întâlniri, de la fața locului de pe terenul ”Ștefan Dobay” din Dumbrăvița, cu fotografii și declarații…

Într-unul dintre meciurile amicale, CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – CS Crișul Chişineu Criş 2-1 (1-1).

După ce la mijlocul săptămânii au pierdut într-un meci oficial în deplasare la Ezeriş cu acelaşi scor în turul 2 al fazei naţionale în Cupa României, elevii lui Răzvan Leucă au reușit de această dată să întoarcă rezultatul în favoarea lor. Oaspeţii arădeni au deschis scorul în minutul 21 al partidei de astăzi, ca apoi Bădăuţă să egaleze la unu cu 7 minute înaintea pauzei. Iar după revenirea de la vestiare acelaşi Bădăuţă a reuşit ”dubla” şi golul victoriei în minutul 69.

Răzvan Leucă a explicat că ”am întâlnit o echipă foarte puternică şi bine organizată, dar pe atitudine şi tinereţea echipei am reuşit să întoarcem rezultatul. Mai avem două săptămâni până la debutul noii ediţii de campionat şi sperăm să reglăm toate aspectele, pentru a ne prezenta în noua stagiune cât mai bine.”

Gazdele au început cu 11-le: Golban – Stupu, Cochinţu, Hecsko, Coroiu – Mitre, Mancaş, Ehling – Jichici, Bădăuţă, Paunchici.

Au mai jucat: Scafaru, Cluci, Românu, Grancea, Precup, Pantea, Hisen, Rosuş și Balaci. Următorul meci al ghirozenilor este programat miercuri, acasă cu CAO Oradea, de la ora 11.

Într-un alt meci amical între divizionare ”C”, Progresul Pecica – Pobeda Star Bişnov 0-1, Vincu înscriind în minutul 15.

Pobeda Star Bisnov: Stoianov – Caius Lungu, Telecican, Bilia, Bârloban – Claudiu Rad, T. Budur, D. Vasilcin, S. Budur – M. Staicu, Vincu. Antrenor: Daniel Vasilcin. Au mai intrat: Patrick Paraliov, Tranculov, Raul Costescu, Toni Ciocani, Ioan Boboiciov.

*

CSC Dumbrăviţa – CS Avântul Periam 1-0 (0-0)

Chiar dacă meciul a început la ora 10:30, căldura a fost primul și marele adversar pentru cele două echipe, cinste lor pentru a fi onorat fotbalul prin a da totul în meciul de pregătire.

Puţinii spectatori prezenţi în tribune nu au regretat chinul termic îndurat, răsplătiți fiind cu faze de gol la ambele porţi, cu toate că au asistat la unul singur.

Ambii antrenori, Cosmin Stan şi Cosmin Mânecan, au lăsat pe tuşă mulţi jucători pe care nu i-au putut folosi din motive medicale sau învoiți fiind.

Gazdele au câştigat prin golul marcat de Luca Bodri în minutul 78, după ce în faza anterioară oaspeţii au ratat o mare ocazie de gol prin Gălăţanu, singur cu portarul, şutând de la 7 metri peste transversală.

La fluierul arbitrului Mihăiţă Hromei au jucat următoarele formaţii:

CSC Dumbrăvița: Ciui (min. 75, Miklos) – Maric (min. 46, Motreanu), Bura-Kot (min. 46, Bain), David, Pituc – Dobie, Gologan (min. 46, Martinov), Berivoiescu, Bodri, Degău – Tismonar. 

Antrenor principal: Cosmin Stan.

Rezerve: Trifon, Koncz.

Nu au putut fi folosiţi din motive medicale: Schinteie, Zurbagiu, Ghinescu, Paulevici.

Avântul Periam: Zubaşcu – Siminiceanu, Petric, Artimon, Toma – Mânecan, Olteanu, Dan, Periat, Simion – Ologu.

Antrenor principal: Cosmin Mânecan.

Au jucat îm repriza a doua: Mager, Buzdugan, Trandu, Gălăţan, Tamaş, Viaşu.

Nu au putut fi folosiţi din motive personale sau fiind accidentaţi: Iordache, Poparadu, Holca, Andrei Ciobănică, Bîlc, Mureşan, Gaşpar şi Chistrugă.

La cald…

– Una rece în Cupă şi alta caldă astăzi în amical… Cosmin Stan:„Nu aş zice că a fost rece pe căldurile alea de miercurea trecută, n-a fost rece deloc, vorbesc şi de joc, n-a fost rece deloc nici miercuri la meciul cu Lipova, singurul lucru care m-a nemulţumit au fost emoţia şi tracul pe care le-am avut la jocul de Cupa României. Dar repet de când sunt aici, avem o echipă tânără, suntem în formare şi e normal să fie emoţii, să fie trac la primul meci oficial din sezonul acesta, cel din Cupa României. Astăzi am trecut peste căldura asta infernală şi am făcut un meci destul de bun, s-a văzut oboseala la meciul de miercuri, oboseala din cele 4 săptămâni în care am muncit foarte mult, şi chiar cu două antrenamente pe zi. Încep să se vadă roadele, suntem într-un moment bun, învăţăm jocul în continuare, mai avem două săptămâni de reglaje până când începem campionatul şi sperăm că în momentul când începem campionatul sau în foarte scurt timp după aceea să fim foarte bine pregătiţi pentru ceea ce avem de făcut. Am mare încredere în echipă, sunt jucători foarte receptivi din ce am văzut până în momentul de faţă, fiecare dintre ei se străduiește foarte mult atât la antrenamente cât şi la jocuri, şi asta mă bucură foarte mult. Înseamnă că sunt exact ca şi mine, să le transmit plăcerea mea de a juca fotbal, este un lucru foarte bun şi pozitiv.”

– Marţi se va trage la sorţi ţintarul ligii a treia… ”Da, o să aflăm şi seria din care facem parte, o să aflăm etapele şi meciurile pe care le jucăm, nu avem nici o preferinţă nici ca serie, nici ca program pentru început. Cum o să fie tragerea la sorţi, aşa să fie…”

Cosmin Mânecan a spus: ”Mă bucur că cea caldă a fost într-un meci oficial, astăzi am încercat să dau minute celor care nu au jucat în meciul de cupă, miercuri, contra celor de la Pecica. A fost un meci bun pentru a vedea unde suntem cu toţii. Am jucat împotriva unei echipe bune, foarte bine organizaţi. Sincer, m-a interesat foarte puţin rezultatul. Astăzi pentru noi a fost important să joace majoritatea, toţi cei prezenţi cele 90 de minute, ceea ce s-a şi întâmplat.”

– Ce părere aveţi de noua echipă a Dumbrăviţei? ”Felicit echipa gazdă pentru modul cum s-a organizat şi transferurile pe care le-a efectuat. Chiar vor avea o echipă puternică pentru sezonul care va urma.”

– Marţi se va trage ţintarul  şi programul ligii a treia…

”Aşteptăm construcţia seriilor şi echipele cu care vom juca în noul sezon, chiar nu am nici o preferinţă. Plecăm încrezători. Sperăm să ne îndeplinim obiectivul şi să luăm fiecare meci în parte, să obţinem maximul în fiecare joc.”

– Cu cine vreţi să jucați în etapa următoare a Cupei României? ”Nu m-am gândit… Noi ne bucurăm de meci indiferent cu cine jucăm, nu ne-am propus un adversar cu nume, sperăm să ajungem cât mai sus.”

Fotografii de Iosif Canea

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 × = saizeci patru

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: