CSC Dumbrăviţa, deja mai multe remize în noul campionat, 2>1, decât în toate cele 12 meciuri jucate acasă în ediţia trecută a Ligii 2: FOTO

Dumbrăviţenii au înscris astăzi primul lor gol într-o partidă considerată acasă din noul sezon, la Ghiroda, încă din minutul 1 al întâlnirii din etapa a IV-a cu gorjenii, în urma unei lovituri libere, însă tot nu s-au impus în Timiş în noua ediţie a Ligii 2 nici la a doua încercare, înregistrând o nouă remiză, 1-1 (1-1) şi cu cei din Târgu Jiu, astfel încât alb-verzii au adunat deja mai multe rezultate de egalitate pe teren propriu decât în toate cele 12 dispute găzduite în ediţia trecută a Ligii 2, 9 în sezonul regulat şi 3 în play-out, timp în care remizau o singură dată, cu Oţelul, în rest izbutind 6 victorii – dintre care 4 în turul clasic, şi având 5 eşecuri, unul tocmai la finalul grupei a II-a valorice. Mai mult, oaspeţii cel mai drastic învinşi în campionatul trecut pe „Ştefan Dobay” erau tocmai „albaştrii” gorjeni, cu 4-0 în play-out, de astă dată elevii lui Cojocaru egalând din penalty, aşadar tot dintr-o fază fixă şi tot cu căpitanul marcator, Zurbagiu pentru timişeni, Brînzei în contul oltenilor, bănăţenii fiind egalaţi din lovitură de la 11 metri, şi tot până la pauză, în a doua apariţie consecutivă. Fotografii realizate pe arena „Emilian Pavel” de Leczki Jozsi la meciul de la ora 11. 

Cronica celui de-al doilea joc în Timiş al dumbrăviţenilor în noul campionat, într-o consemnare anterioară. Iar rezultatele şi programul rundei, precum şi ţintarul etapei viitoare, a V-a, în care „verzii” vor juca în premieră în Argeş în Liga 2, pe coloana clasamentelor la zi a secţiunii Fotbal.

CS Mioveni, viitoare gazdă a alb-verzilor, a câştigat astăzi în premieră în noua ediţie din eşalonul secund, la a patra încercare, după 3 remize, 1-0 la Piatra Neamţ, elevii lui Schumacher urmând a juca miercuri cu o altă grupare moldavă, acasă cu AFC Botoşani, în turul 4 al Cupei României, de la ora 17:30, 24 de ore mai apoi jucând şi dumbrăviţenii, acasă cu UTA. Argeşenii se calificau din turul 3 graţie unui şi mai clar 5-0 conturat la Râmnicu Vâlcea cu SCM, decât elevii lui Cosmin Stan la Ghiroda, cu 4-0. CS Mioveni – CSC Dumbrăviţa e programat duminică la matineu. 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + = 14

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: