CSC Dumbrăvița, în pregătiri din 16 ianuarie, 8 jocuri amicale între 21 ianuarie și 21 februarie

Gruparea bănățeană cel mai bine clasată în fotbalul românesc, CSC Dumbrăvița, pe locul 14 în Liga 2 cu 19 puncte dar și mai multe goluri marcate, 20 în primele 16 etape, numai alte 5 echipe având și mai multe goluri înscrise în sezonul de toamnă, și-a conturat deja programul pregătirilor de iarnă, în vederea unui sezon de primăvară în care, la finalul turului regulat va mai primi vizita Politehnicii Timișoara și a Oțelului Galați, respectiv va juca la Progresul Spartac București, iar ulterior, în principiu în play-out, la 7 puncte aflându-se actualmente în urma ultimei clasate pe locul 6 pentru zona play-off, va mai disputa alte 6 partide.

Doar liderul Clubul Sportiv al Armatei, cu 30 de goluri marcate în 16 runde, Unirea Dej (26), Unirea Slobozia (25), Gloria Buzău (22) – toate din zona play-off, precum și Csikszereda, a șaptea în clasament, cu 21 de reușite pentru 25 de puncte, au înscris mai adesea decât nou-promovații alb-verzi ai Dumbrăviței în sezonul de toamnă al campionatului, timișenii aflându-se alături de Unirea Constanța și nou-promovata Minaur în trioul formațiilor care au marcat mai multe goluri decât punctele agonisite.

Iar bănățenii au înscris de 12 ori în deplasare, doar opt fiind reușitele pe ”Ștefan Dobay”, acolo unde vor începe sezonul de primăvară împotriva penultimei clasate, ulterior având de jucat în deplasare la antepenultima clasată în Liga 2, dar la final și acasă cu nou-promovata dunăreană de pe podiumul ierarhiei. 

CSC Dumbrăvița clasându-se onorabil, cel mai bine din fotbalul bănățean în structura divizionară a celui românesc, răsplată a unui an cu totul remarcabil în istoria grupării de la Pădurea Verde. 

Care, intrată în vacanță de la finalul săptămânii trecute, a programat reunirea lotului pentru ziua de luni 16 ianuarie 2023. astfel încât ”verzii” vor avea la dispoziție aproape 6 săptămâni în vederea pregătirii sezonului de primăvară, care debutează la 25 februarie, odată cu etapa a 17-a din liga secundă.

Până atunci, elevii antrenorului Cosmin Stan vor disputa opt jocuri de verificare, al căror program a fost deja stabilit, orele de disputate și locurile de desfășurare a meciurilor urmând a fi comunicate în timp util, înaintea disputării lor.

Iată lista amicalelor pe care alb-verzii le vor susține în această pauză de iarnă, cu datele de disputare, și cu mențiunea eventualității efectuării unui cantonament pe plan local, pentru perioada 27 ianuarie – 4 februarie, momentan în studiu.

Astfel, divizionarii ”B” vor începe partidele de verificare în 21 ianuarie cu UTA (juniori U19), iar în continuare, după cum urmează:

în 25 ianuarie cu Gloria Lunca Teuz Cermei (L3);

1 februarie – Șoimii Lipova (L3)

4 februarie – FC Bihor Oradea (L3)

8 februarie – Avântul Periam (L3)

11 februarie – Ripensia Timișoara (L2)

15 februarie – CSC Ghiroda (L3)

18 februarie – O echipă de juniori (momentan nedesemnată).

Ultimele rezultate din Liga 2 și SuperLiga precum și programul viitor, pe coloana clasamentelor secțiunii Fotbal. 

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 + sapte =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: