CSC Dumbrăviţa marchează tot după pauză, Simon şi Olaru răsturnând scorul la Covaci: 5-3 (0-3) cu CSC Ghiroda şi Giarmata Vii

Precum sâmbătă pe arena „Dan Păltinişanu”, unde au marcat după-pauză, 2-0 cu Ripensia, alb-verzii au înscris tot în partea a doua şi în testul de miercuri de la ora 15:30 de la Covaci, prin Petre Simon de 3 ori, în minutele 49, 77 şi 83, şi Andrei Olaru de două ori, în minutele 67 şi 87, răsturnând scorul stabilit la pauză de foştii lor colegi din Liga 3, şi anume Andrei Mura în minutul 4, Andrei Făgărăşanu – fost tocmai la cei de pe „Ştefan Dobay”, 0-2 în minutul 28 din lovitură de la 11 metri, şi Ion Vasluian (min. 34): CSC Dumbrăviţa – CSC Ghiroda și Giarmata Vii 5-3 (0-3).

Mura a profitat de o greşeală a „verzilor” în propriul careu, iar după ce Capătă, scăpat singur cu portarul, „l-a luat la ţintă” şi a ratat egalarea, Făgărăşanu şi Vasluian au triplat avantajul ghirozenilor în nici 10 minute, pe fondul altor erori ale secund-divizionarilor.

Simon a dat însă rapid semnalul revirimentului echipei din eşalonul superior, tot golgeterul nou-promovatei şi egalând dintr-o lovitură liberă la intrarea în ultimul sfert de oră, după care a preluat şi conducerea, 4-3.

CSC Dumbrăviţa a început în alcătuirea Mikloş – Bura-Koţ, Niakate, Moţiu – Paulevici, Martinov, Tănase, Curea, Luca Bodri – Capătă, Zaluschi, iar pe parcurs au mai intrat Trifon, Ciui – Gîsă, Zurbagiu, Toma, Tismonar, Olaru, Salhi, Torok, Amariei, Simon, Piftor şi Grancea.

Anunţat iniţial ca indisponibil, Gîsă a intrat totuşi, după ce în ultimele zile a fost în repaus, în urma unei lovituri destul de dure în muşchi la amicalul de la Deva, cu CSC Şelimbăr. Toma Bodri a fost răcit şi s-a rezumat doar la alergări uşoare, în vreme ce Răzvan Ghinescu a acuzat unele dureri după antrenamentul de marţi şi a fost menajat.

La învinşi, CSC Ghiroda şi Giarmata Vii a început cu Ciocan – Vasluian, Stupu, Hecsko, Velcan – Făgărăşanu, Schinteie, Coroiu – Mancaş, Mura – Bădăuţă, antrenorul Sorin Bălu apelând apoi pe parcurs şi la Golban, Bîrloveanu, Ehling, Micşa, Ilie, Precup şi Datcu.

Antrenorul Stan a remarcat că „au fost multe greşeli individuale în prima repriză. Pe acest fond am şi luat cele trei goluri. Nu am jucat rău nici înainte de pauză, ne-am creat foarte multe situaţii, am şi ratat câteva situaţii importante. După pauză, diferenţa faţă de prima repriză a fost că nu am mai tratat cu superficialitate fazele de atac. Am înscris cinci goluri şi puteam să marcăm şi altele! Iar pe faza defensivă nu am mai făcut cadouri. Cum spuneam, nici în prima repriză nu am practicat un joc slab, în niciun caz. Au fost foarte multe ocazii în jocul de astăzi, iar faptul că ajungem destul de uşor la poarta adversă nu poate decât să mă bucure. Terenul a fost acceptabil pentru această perioadă a anului. Am şi încercat să îl protejăm, ieri am făcut antrenament pe terenul 2, tocmai pentru a putea beneficia de o suprafaţă bună. Chiar pot să spun că s-a putut juca astăzi, faţă de ultimele noastre amicale în care am dat peste terenuri îngheţate. Astăzi, chiar a arătat a teren de fotbal”.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi × = 10

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: