CSC Dumbrăvița, reunire cu 14 jucători noi

CSC Dumbrăvița a început luni seară pregătirile de vară la stadionul „Ștefan Dobay”, unde antrenorul Cosmin Stan a consemnat prezența a 25 de jucători, dintre care 14 noi față de lotul care a izbutit promovarea în Liga 2, cu șapte sportivi ajungându-se deja la înțelegeri de principiu și urmând a fi semnate contracte în următoarele zile.

E vorba de portarul Robert Mikloș, revenit de la CSC Ghiroda și Giarmata Vii, Sergiu Sabău, Ionuț Tănase și Patrick Pășcălău – toți de la Crișul Chișineu Criș, David Popa tot dinspre fotbalul arădean, de la Gloria Cermei, dar și despre foști componenți ai Ripensiei precum Adrian Ungureanu (Fortuna Becicherecu Mic) sau Călin Toma (FC Buzău). În schimb a lipsit motivat Toma Bodri – fost la Progresul Pecica, așteptat în zilele următoare a i se alătura la Dumbrăvița fratelui său geamăn Luca.

Alături de ei, au mai fost prezenți o serie de jucători aflați momentan în probe: fundașii Daniel Bălace (Ripensia U19), Denis Blicking (Gloria Cermei) și Daniel Florescu (LPS Banatul), mijlocașii Raphael Governor (nigerian, ex-OFK Kikinda), Demetris Cristodulo (ex-Voința Lupac) și Cristian Grancea (CSC Ghiroda), respectiv atacantul Alex Pițuc, fost jucător al ”verzilor”, care a solicitat doar permisiunea de a efectua antrenamentul de azi alături de echipă.

Lotul prezent luni seară la reunire i-a inclus pe portarii Trifon, Ciui și R. Mikloș; (fundași) Bura-Koț, Bain, Amariei, D. Bălace, Blicking, D. Florescu, S. Sabău, C. Toma; (mijlocași) Tismonar, Schinteie, L. Bodri, Olaru, Grigoriu, I. Tănase, A. Ungureanu, Cristodulo, Governor și Grancea; (atacanți) Paulevici, D. Popa, Pășcălău și Pițuc. Momentan, o primă săptămână de reacomodare la efort, cu antrenamente la baza proprie, din Dumbrăvița, primul joc amical urmând a avea loc sâmbătă 9 iulie de la ora 10 cu UTA U19, pe terenul de iarbă din complexul „Motorul” din Arad.

Toma Bodri, Ghinescu, Zurbagiu, Făgărășanu și Ilan au absentat motivat, în vreme ce mijlocașului Alexandru Martinov i-a expirat împrumutul de la CSC Peciu Nou iar în acest moment se pregătește cu FC Brașov, club cu care e în negocieri avansate. De asemenea, Tudor Moțiu și Luchian Gologan au fost rechemați de Politehnica Timișoara, care îi va păstra cel mai probabil în lot pentru viitorul sezon.

În ceea ce privește staff-ul tehnic al alb-verzilor, a fost completat cu preparatorul fizic Alexandru Albert, fost tot în această capacitate la CSC Ghiroda și Giarmata Vii.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ patru = 10

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: