CSC Ghiroda și Giarmata Vii, a doua pe țară în ”Interliga de Iarnă Trofeul Gheorghe Ene”

Juniorii generației 2011 de la gruparea divizionară ”C” CSC Ghiroda și Giarmata Vii au devenit în acest weekend vicecampioni ai țării în tradiționala întrecere de fotbal în sală sub egida FRF ”Interliga de Iarnă – Trofeul Gheorghe Ene”, reprezentanții Timișului în turneul final național de la Bistrița pierzând finala cu ACS Kids Tâmpa Brașov cu 3-1 (0-0), ultim act între echipele învingătoare pe linie în cele câte 3 partide din seriile competiției din Ardeal. 

Calificați de la nivel județean, elevii lui Cristian Moraru s-au impus luna aceasta în Zona 7 prin a învinge de 4 ori în turneul de la Hunedoara, câștigând de încă 3 ori vineri și sâmbătă în Bistrița-Năsăud pentru intrarea în ultimul act pe țară al ediției din 2019, pierdut în fața brașovenilor.

CSC Ghiroda și Giarmata Vii s-a calificat în finală prin a câștiga cu 2-1 partida de la ora 11, ultimul act începând de la ora 17. Învinși ai bănățenilor în meciul decisiv de sâmbătă pentru intrarea în finală, gazdele de la ACS Transilvania Bistrița au câștigat finala mică, 2-1 cu Universitatea Craiova. 

Iată și consemnarea premergătoare disputării finalei…

5-0 cu Academia Hagi! CSC Ghiroda și Giarmata Vii trece în decisiv și de gazda ACS Transilvania în turneul final de la Bistrița al ”Interligii de Iarnă – Trofeul Gheorghe Ene”, și se califică în finala pe țară pentru trofeu, cu Kids Tâmpa Brașov

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci × = 15

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: