CSC Ghiroda și Giarmata Vii – CSC Dumbrăvița în turul 3 al Cupei României, săptămâna viitoare

Stabilit tot pe criterii geografice, programul turului 3 al ediției 2020-2021 în faza națională a Cupei României la fotbal propune între cele 21 de partide eliminatorii o singură întâlnire cu implicarea cluburilor din județul Timiș, și anume CSC Ghiroda și Giarmata Vii – CSC Dumbrăvița, cu mențiunea că în sezonul trecut galben-albaștrii de pe ”Emilian Pavel” treceau de această fază a întrecerii prin a dispune acasă cu 6-1 de ACS Poli. 

De astă dată, CSC Ghiroda și Giarmata Vii se va alinia la centru în faza a III-a după eliminarea în primele două tururi a unor formații hunedorene, cu 0-1 la Deva împotriva lui CSM și cu 4-1 pe teren propriu cu CS Hunedoara, dar și după remize în primele două etape ale noului sezon în Seria 8 din Liga 3, 2-2 acasă cu CS Crișul și 0-0 la Becicherecu Mic, urmate de o rundă a treia în care a stat, meciul cu cărășenii nou-promovați din Ezeriș fiind amânat, pe când CSC Dumbrăvița în calitate de lider cu punctaj maxim și golaverajul 17-1 în grupa vestică din eșalonul 3, grație unor triumfuri de la 3-0 în sus, completate de calificarea izbutită la Dudeștii Vechi, 0-1 după reprizele de prelungiri pe terenul Pobedei, în turul 2.

Anul trecut, galben-albaștrii din Ghiroda și Giarmata Vii au învins în turul 3 al Cupei României în data de 27 august 2019, 6-1 cu ACS Poli, după care erau eliminați acasă cu 1-3 de Ripensia în faza a IV-a, în prima decadă din septembrie, întrecerile din actuala ediție fiind însă întârziate pe fondul absurdităților impuse de autorități ca reacții disproporționate în raport cu ceea ce ar trebui să fie o metodă coerentă și adecvată de abordare a unui experiment de probă filtrat ”de sus” la scară mondială, și nu ingineriile sociale în curs sub pretextul unei pseudo-pandemii. 

Săptămâna viitoare este dominată în calendarul fotbalistic de jocul inter-țări de baraj Islanda – România, programat joi 8 octombrie de la ora 21:45, calendar completat de meciurile din Cupa României, CSC Ghiroda și Giarmata Vii urmând a juca pe teren propriu între meciurile de campionat la Cermei, sâmbătă, și acasă cu Avântul Periam, sâmbăta viitoare. Liderul din Dumbrăvița se va prezenta în Ghiroda între deplasarea în campionat la Periam și primirea Șoimilor Lipova pe 10 octombrie. Ultimele rezultate din C8, programul rundei a IV-a și clasamentul, pe coloana datelor tehnice din secțiunea Fotbal. 

Programul celui de-al treilea tur al fazei naţionale a Cupei României, ediţia 2020 -2021, a fost stabilit miercuri la FRF, iar pe lângă singurul meci din Timiș, CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – CSC Dumbrăviţa, anunțat pentru marţi 6 octombrie de la ora 14:30. alte partide cu implicarea unor cluburi din județele limitrofe sunt CS Gloria Lunca Teuz Cermei – Șoimii Lipova, tot marți, și FC U Craiova 1948 – CSM Reșița, miercuri 8 octombrie.

Anul trecut, în turul 3 al Cupei României erau implicate 3 cluburi timișene, tot atâtea apoi și în faza a patra, prin intrarea în cursă și a lui ASU Politehnica, eliminată însă la prima strigare, cu 1-0 la Reșița. 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase + = 11

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: