CSC Ghiroda şi Giarmata Vii II – Timişul Urseni 6-3 (1-0): FOTO

Campionatul Municipal Timișoara a ajuns în etapa a VI-a, runda începând încă de luni și încheindu-se în această după-amiază de la ora 16, cu jocul CSC Ghiroda şi Giarmata Vii II – Timişul Urseni 6-3 (1-0).

În concluzie, o etapă în care oaspeţii au reuşit numai o victorie, în schimb gazdele cinci succese, scorul etapei fiind realizat de cei din Albina, 11-2 în dauna celor de la CFR 1933 Timişoara, prin care au trecut în fruntea clasamentului, la egalitate de puncte cu Giarmata Vii, despărţite la golaveraj. Multe goluri s-au marcat la Giarmata, unde Millenium II a cedat acasă cu 6-8 în faţa celor de la Srbianca Giuchici.

Pe terenul din localitatea Giarmata Vii, echipa locală a întâlnit liderul până în această etapă, Timişul Urseni, pe care l-a întrecut mai greu decât arată scorul. După pauză s-a detaşat şi a detronat fruntașa.

Unicul gol marcat în prima repriză a fost reușit de Sorin Mandreş, care a profitat de greşeala fundaşului Mihăescu. După această izbândă, autorul golului a fost accidentat si a trebuit să fie înlocuit din minutul 20 cu Sălăjan. Iar cu un minut înainte de pauză antrenorul-jucător Adrian Dobra a nimerit transversala din lovitură liberă de la 25 de metri.

La reluare, gazdele au mai reuşit să înscrie alte cinci goluri, prin Dan Capbun în minutele 60 şi 66, Adrian Dobra în minutul 75, Florin Marta (min. 80) şi Constantin Goagă (min. 83). În schimb oaspeţii au egalat după golurile din minutele 62 şi 64, prin Cristian Chevereşan şi Petrică Cădărean, ca apoi să înscrie prin Daniel Jurcuţ în minutul 88. Era prea târziu…

*

Au jucat formaţiile:

CSC Ghiroda și Giarmata Vii II: Tomuş – Dobra, Fitiu, Goagă, Mandreş, Capbun, Lazăr, Sretcu, Maghici, Adorian, Coman.

Antrenor-jucător: Adrian Dobra.

Au mai jucat: Martin, Marta, Sălăjan, Muntean şi Ţăran.

Pe bancă: Neagoe şi Uţă.

Urseni: Ilieş – Marcu, Aioanei, Kovacs, Mihăilesc, Stanciu, Gociu, Avram, Cădărean, Radoni, Daniel Jurcuţ.

Antrenor: Marius Jurcuţ.

Au mai jucat: Bereş, Chevereşan şi Turdăşan.

Pe bancă: Periat.

Au arbitrat: Alexandru Manea – Daniel Paşca şi Gabi Olărean. Obsevator Paia Pecarov.

Fotografii realizate de Iosif Canea.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× sapte = 42

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: