CSC Ghiroda și Giarmata Vii încheie seria celor 3 deplasări cu un ”X”: 2-2 la Dumbrăvița. Leucă: ”Parțial, sunt mulțumit de joc”

Nimic nu le desparte. Dacă a fost 2-2 în turul sezonului regular pe ”Ștefan Dobay” în 24 septembrie 2021, iar apoi și alte remize în întâlnirile directe de pe ”Emilian Pavel”, 1-1 la 26 noiembrie 2021 în retur și 0-0 pe 8 aprilie în prima fază din play-off, atunci trebuia să fie din nou 2-2 pe ”Ștefan Dobay” și astăzi de la ora 17 în faza secundă din play-off, CSC Dumbrăvița – CSC Ghiroda și Giarmata Vii 2-2 (1-2), după ce ambele echipe au condus, 1-0 dar și 1-2 prin voleul lui Hecsko, în cele din urmă 2-2. Consemnat la mijlocul mini-campionatului play-off 1-4 în C8. Le va despărți ceva în cea de-a cincea și ultima lor partidă directă, din 14 mai, la Ghiroda, în penultima rundă din grupa I valorică?  

Întâlnirile principalelor divizionare ”C” timișene, sub spectrul semnului ”X”, a patra consecutivă din 4 meciuri directe în acest sezon, fiecare grupare alegându-se așadar cu câte 4 puncte din 12 posibile. Iar de fiecare dată 2-2 pe arena ”Ștefan Dobay” din Dumbrăvița, astăzi pe un teren cam moale, ținând apa, cu iarbă mărișoară, în fața unei asistențe notabile, peste 300 de iubitori ai fotbalului.

Vom reveni în consemnări viitoare cu cronica și fotografiile, dar mai întâi spusele antrenorilor. 

Răzvan Leucă

Din partea liderului vizitator, Răzvan Leucă: ”Totuși, este bine că a fost o remiză cu goluri. Jucând în acest sistem competițional și cum echipele se cunosc foarte, foarte bine, este greu să câștige careva la două goluri diferență, orice meci ar fi. Este o rutină, jucând cu aceleași echipe. Suntem două formații foarte echilibrate, ne știm foarte bine, iar asta se vede pe teren.”

Pentru galben-albaștri a fost a treia deplasare consecutivă, după 1-1 la Chișineu Criș și eșecul cu 2-1 pe ”Motorul” arădean în fața Șoimilor Lipova, așadar două puncte din 3 ”ieșiri”, un plus în comparație cu unicul punct obținut de ghirozeni pe ”Emilian Pavel” în primele două apariții din play-off, 1-2 cu Șoimii și 0-0 cu ”verzii” Dumbrăviței.

”Pe porțiuni, parțial, sunt mulțumit de joc, însă l-am început slab. Pe parcursul reprizei I am intrat în joc și am reușit să marcăm, am condus și am jucat chiar bine”, a mai semnalat Leucă. ”În repriza a II-a a fost un pic disperarea lor de a egala, au împins jocul foarte sus și nu am reușit să-i surprindem pe contraatac.”

Întrebat despre numărul ridicat de cartonașe galbene acordate, antrenorul oaspeților a răspuns: ”Acesta este stilul de arbitraj, tragi de tricou și stopezi un contraatac dar nu se dă cartonaș… Acesta este nivelul Ligii 3, ăștia sunt jucătorii, astea sunt echipele, astea-s arbitrajele!”

Așadar fără victorie a liderului și după mijlocul fazei play-off, în 5 etape, 5 0 3 2 5-7 3 puncte, ultimul succes datând din 26 martie, de la finele returului, 1-5 la Cermei, însă ”câtă vreme suntem în fruntea clasamentului, nu cred că este așa de important că nu am câștigat încă în play-off, și probabil vor veni și victoriile, atunci când vom avea nevoie de ele.”

Implicit, avantaj de 4 puncte menținut față de urmăritorii dumbrăvițeni de fruntașii galben-albaștri, cu 4 runde înaintea încheierii fazei play-off, țintarul liderului fiind următorul: acasă marți de la ora 18 cu Crișul, tot acasă și vinerea viitoare, seara, cu Șoimii Lipova, iar tot pe teren propriu și pe 14 mai cu dumbrăvițenii, după care la Chișineu Criș în 21 mai, în runda finală din play-off, a noua.

Fruntașa are 41 de puncte, CSC Dumbrăvița 37 – ambele din câte 5 meciuri, Crișul 35 iar Șoimii 34 – ambele din câte 4, întâlnirea arădenelor având loc sâmbătă de la ora 17 la Chișineu Criș, mâine.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru × = 28

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: