CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, învinsă după pauză din cornere pe ”Michael Klein”

Galben-albaștrii Ghirodei n-au încheiat turul cum le-ar fi surâs, ci prin a suferi astăzi cel de-al treilea eșec consecutiv în deplasare și tot fără gol marcat, ceea ce i-a coborât ierarhic sub gazdele învingătoare pe stadionul ”Michael Klein” grație unor lovituri de colț fructificate în partea secundă. Timișenii începeau ieșirile în Seria a IV-a printr-un victorios 0-4 în urmă cu exact 3 luni tot în județul Hunedoara, la Deva, dar astăzi au bifat și cel de-al patrulea meci în care n-au înscris afară în tur, asta în vreme ce alb-albaștrii au contabilizat numai a doua apariție acasă fără gol încasat, după un identic 2-0 pe 14 septembrie cu codașa Gilortul, în urmă cu 11 runde: CS Hunedoara – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 2-0 (0-0).

Oaspeții din Ghiroda au pierdut astăzi pentru a cincea oară în deplasările turului din Seria a IV-a, iar dat fiind că au încheiat sezonul de toamnă cu un singur punct cucerit din ultimele 9 posibile, au și alunecat în clasament în urma celor din Hunedoara.

Care, în contrast, au bisat la ultimele apariții victorii cu oponentele timișene, 3-4 pe ”Ștefan Dobay” cu CSC Dumbrăvița și 2-0 astăzi de la ora 14 în etapa a XV-a, premieră în acest campionat ca o formație bănățeană din județul vecin la vest să descindă pe arena ”Michael Klein”.

Iar rețeta hunedoreană a fost simplă, goluri marcate în urma a două lovituri de colț, spre mijlocul reprizei a II-a respectiv în ultimul sfert de oră. Deschidere de scor în minutul 64 prin Szabo Kovacs, majorare a avantajului în minutul 78 prin Andrei Vasinc: 2-0 (0-0).

Tot în contrast, vizitatorii au ratat bune oportunități prin Baranyi şi Silaghi, rămânând astfel cu două victorii și 6 puncte în cont din deplasările turului.

CS Hunedoara s-a reabilitat în schimb după precedentele înfrângeri succesive acasă cu 1-2 cu echipe arădene, semnând al patrulea triumf pe teren propriu în tur, față de cele 3 eșecuri, dar și primul fără gol încasat după două luni și jumătate. Cu atât mai prețios cu cât au săltat în prima jumătate ierarhică peste învinșii săi.

*

Vlad Bura (antrenor principal CSC Ghiroda și Giarmata Vii): ”E un rezultat incredibil, nu are nici o legătură cu realitatea din teren. Am avut minim şapte ocazii clare de a înscrie, dar din păcate  am ratat cu nonşalanţă şi am luat două goluri în urma a două cornere ale gazdelor. Echipa se mai pregăteşte două săptămâni și va trebui să analizăm foarte bine cele întâmplate în ultimele şase luni la club. Și să luăm nişte hotărâri înţelepte în această iarnă, astfel încât Ghiroda să arate mult mai bine în retur”.

*

CS Hunedoara – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 2-0 (0-0): Szabo Kovacs (minutul 64), Andrei Vasinc (78).

Antrenorul Vlad Bura a folosit următorii jucători: Barbu – Mancaş, Bocşan, Goţa, Sabău – Şofran (min. 70, Semeniuc), Poparadu (min. 56, Jichici), Herci, Budur (min. 79, Liuba) – Baranyi (cpt.), Silaghi (min. 75, Ghinescu).

Rezultatele etapei a XV-a în C4 și clasamentul turului, pe coloana dreaptă.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase × = 36

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: