CSC Ghiroda și Giarmata Vii, pe locul 3 la Simeria în Grupa 7 din ”Trofeul Gheorghe Ola”, Atletico Arad prima

CSC Ghiroda și Giarmata Vii a încheiat în această după-amiază cu o înfrângere, în fața câștigătoarei zonalei, participarea de două zile cu 4 apariții în program la turneul Seriei 7 din Interliga de Iarnă – Trofeul Gheorghe Ola organizat la Simeria de gazda CS CFR, reprezentanta Timișului în această competiție alternând victoriile în reuniunile de dimineață cu eșecurile în a doua parte a zilei.

O tradiție spre finalul anului, turneele de sală pentru copii și juniori mici dotate cu ”Trofeul Gheorghe Ene” și ”Trofeul Gheorghe Ola” au fost în primele zile din decembrie la ceas de serii zonale, în Caraș Severin triumfând LPS Banatul în întrecerea vestică a ”Trofeului Gheorghe Ene” iar în Hunedoara vecină detașându-se astăzi CS Atletico Arad în competiția din zonă a ”Trofeului Gheorghe Ola”.

La Simeria, reprezentantă a Timișului la această categorie de vârstă a fost ”pepiniera” divizionarei C CSC Ghiroda și Giarmata Vii, după ce pe plan județean, luna trecută, în prima fază a întrecerii, în semifinale a învins pe ACS Galaxy cu 6-3, iar în finală a întrecut-o pe ASU Politehnica Timișoara cu 4-2, succes ca bilet spre zonale.

În care, timp de două zile, marți și miercuri, s-au disputat la Simeria meciurile din Interliga de Iarnă – Trofeul Gheorghe Ola, Seria 7 încheindu-se cu victoria celor de la CS Atletico Arad, cu maximum de succese din patru jocuri, iar din rândurile celor de pe malurile Mureșului a fost desemnat și cel mai bun jucător al turneului, Andrei Sandu.

În prima zi s-au înregistrat rezultatele CSO Cugir – CS Atletico Arad 1-11, CS CFR Simeria – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 1-3, CS CFR Simeria – CSO Cugir 1-4, CSC Ghiroda și Giarmata Vii – CSȘ Caransebeş 3-4 și CS Atletico Arad – CSȘ Caransebeş 10-2.

Așadar victorii la scor ale arădenilor dar și înfrângeri ale reprezentanților clubului organizator al Seriei 7, precum și un meci încheiat la limită între vecinii din Caraș Severin și Timiș.

Astăzi, în cea de-a doua zi cu reuniuni dimineața și după-amiaza, CSO Cugir – CSC Ghiroda și Giarmata Vii 2-4, CS CFR Simeria – CS Atletico Arad 0-8, CSȘ Caransebeş – CSO Cugir 7-2, CS Atletico Arad – CSC Ghiroda și Giarmata Vii 6-0 și CS CFR Simeria – CSȘ Caransebeş 3-1.

CS Atletico Arad a câștigat Seria 7 cu 12 puncte, urmată pe locul secund de CSȘ Caransebeş, cu 6 puncte, la egalitate la acest capitol cu cei din Ghiroda și Giarmata Vii dar pe o poziție superioară în virtutea rezultatului din meciul direct. Pe celelalte poziții, reprezentantele din Alba și Hunedoara, cu câte 3 puncte, departajate tot de deznodământul jocului direct.

Iar turneele de sală pentru copii și juniori mici dotate cu ”Trofeul Gheorghe Ene” și ”Trofeul Gheorghe Ola” vor continua luna aceasta cu fazele la nivel național. Din această jumătate de țară s-au mai impus zilele acestea în zonalele ”Trofeului Gheorghe Ola” și Academia Luceafărul Cluj, U Craiova 1948 Club Sportiv și CS Junior Brașov.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ patru = 9

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: