CSC Ghiroda și Giarmata Vii se desparte de antrenorii Steop și Trandu

Seria de 3 înfrângeri pe teren propriu cu care a încheiat CSC Ghiroda și Giarmata Vii parcursul turului în Seria a IV-a din Liga 3 i-a costat pe antrenorii Remus Steop și Orlando Trandu continuitatea pe banca tehnică a divizionarei ”C” timișene, despărțirea survenind la începutul acestei săptămâni, în urma clasării galben-albaștrilor pe locul 13 din 16 participante la finele sezonului de toamnă.

S-a încheiat așadar încă o perioadă petrecută de antrenorii Steop și Trandu la cârma grupării din Ghiroda, pe care o mai pregăteau și pe când evolua în Divizia D Timiș, de astă dată cele nu mai puțin de 4 înfrângeri pe propria arenă ”Emilian Pavel” în turul campionatului ducând la o clasare inferioară peste pauza de iarnă în raport cu cea deținută anul trecut pe vremea aceasta, în calitate de nou-promovată.

Pe-atunci, fosta ACS Ghiroda hiberna a opta în C4 cu linia de clasament 13 5 3 5 26-21 18 puncte, și grație unor victorii acasă cu 4-0, 4-1 sau 4-2, trei fiind și remizele acasă în respectivul tur de campionat iar numai două înfrângerile, cu completări de succes cu 5-2 și 4-2 în deplasare.

În schimb în jumătatea de campionat abia încheiată, doar două au fost victoriile pe teren propriu, mai numeroase în schimb în deplasare, punctele risipite acasă lăsându-i pe galben-albaștri cu doar unul avans față de antepenultima clasată. Vineri, CSC Ghiroda și Giarmata Vii ceda pe ”Emilian Pavel” și liderului CS Șoimii Lipova, cu 1-3.

Remus Steop și Orlando Trandu contabilizau o despărțire și în toamna trecută, după etapa a 13-a a Ligii 2, de Ripensia, cu care izbuteau promovări consecutive după ce îi preluau pe galben-roșii la începutul anului 2016, în perspectiva returului din Divizia D Timiș.

Ghirozenii vor începe returul în Liga 3 acasă cu ACS Dumbrăvița, în principiu pe 2 martie 2019 de la ora 15, după care prima deplasare o vor avea la Galda de Jos.

Clasamentul Seriei a IV-a la finele turului, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru + 5 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: