CSC Liebling înfrânge după pauza restanţei Voinţa Maşlocului şi urcă două locuri în ierarhia Diviziei D Timiş

Nu reuşeau formaţiile gazdă în urmă cu două săptămâni, pe 19 septembrie, a se impune la mai mult decât un gol diferenţă, în toate cele 4 cazuri în care localnicii au câştigat în etapa a VIII-a din Divizia D Timiş, dar a plusat în completare CSC Liebling în restanţa de marţi după-amiază, lăsată la acea vreme pe octombrie, detaşându-se după pauză la 3-0 de Voinţa Maşloc şi urcând astfel două trepte în ierarhia ligii a patra judeţene, pe 6.

CSC Liebling şi ACS Voinţa Maşloc şi-au dat aşadar până la urmă întâlnire în partida reprogramată pentru 3 octombrie, din cadrul rundei a opta în „D”, iar gazdele mai bine clasate, cu 4 puncte în plus la zestre faţă de vizitatori, s-au desprins în decurs de 25 de minute din repriza a II-a, mărindu-şi aşadar diferenţa de puncte faţă de învinşi.

Flavius Petrişor a deschis scorul pentru cei din Liebling în minutul 55 al restanţei, Alex Vlad majorându-l în minutul 70 iar Eugen Pistriţu conturând a cincea victorie a portocaliu-cărămiziilor în 10 runde, avânt pentru un salt de două locuri peste cei din Gătaia şi Orţişoara, pe când Voinţa este în staţionare pe poziţia a 15-a.

Programul etapei viitoare, de săptămâna aceasta, care începe joi la Deta, fiind prezentat pe coloana datelor tehnice a secţiunii Fotbal, laolaltă cu ultimele rezultate şi clasamentele la zi. Cei din Maşloc urmând a primi vizita liderului CSM Lugoj, pe când CSC Liebling are în program deplasarea la Belinţ.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 4 = sapte

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: