CSC Liebling întoarce scorul după pauză și, deși în 9 jucători, învinge Giarmata în Divizia D Timiș cu 2-1

CSC Liebling a egalat cifra victoriilor cu cea a înfrângerilor după 6 etape din noul campionat al Diviziei D Timiș, răsturnând scorul după pauza întâlnirii uvertură a rundei din acest weekend în liga a patra județeană, 2-1 pe final deși în dublă inferioritate numerică în ultimele minute, de la 0-1 cu CSC Millenium Giarmata, aflată la al doilea eșec.

Echipa mai slab clasată a fructificat avantajul terenului propriu în partida de vineri a etapei a VI-a în ”D” Timiș, CSC Liebling dispunând de una dintre fruntașele campionatului, CSC Millenium Giarmata, care deținea 12 puncte din 15 posibile.

Și care părea a-și mări zestrea prin prisma deschiderii de scor din minutul 15, 0-1, după centrarea lui Sofronea, bâlbâită de portar, Bogdan Moroșan înscriind din apropiere.

Millenium a marcat în primul sfert de oră, un fost jucător al celor din Giarmata, Alex Nichiforel, a punctat în primul sfert de oră după pauză pentru gazdele din Liebling, 1-1 din minutul 53, iar chiar dacă echipa mai slab clasată a trecut în dezavantaj numeric în partea a doua a reprizei secunde, ba chiar în dublu dezavantaj numeric pe final, a răsturnat totuși scorul.

Mai întâi, în minutul 70, Ionuț Semeniuc a fost eliminat din unsprezecele gazdelor, pentru injurii, zece contra 11, ceea ce nu i-a împiedicat pe cei din Liebling să preia conducerea pe final, 2-1 din minutul 84, când a marcat Andrei Manea.

Chiar 9 contra 11 din minutul 87, când gazdele și-au pierdut și portarul, Thomas Toth, eliminat după ce i-a strigat asistentei Roxana Cismaș Malac ”De ce nu ridici steagul, ești ne******?” Cartonaș roșu. Rezerva sa, Oros, i-a luat locul, sacrificat fiind Periat, cu mențiunea că spre final a intrat și antrenorul Goia, în locul marcatorului Nichiforel. 

Cosmin Goia, antrenor al învingătorilor, la a doua victorie acasă de la preluarea echipei, a admis la final că ”nu am nimic cu arbitrajul, eu nu-l comentez, noi suntem idioți. Iar cei 2 vor suporta consecințele! Ne-am dorit mult victoria și am obținut-o. Îi mulțumesc lui Dani Moraru că a fost de acord să joace astăzi cu noi, căci sâmbătă noi n-aveam jucători. Și-așa avem un lot foarte subțire. A fost nevoie să intru și eu la finalul meciului. Succes Giarmatei în continuare”, așadar cu un gând și pentru o fostă echipă de-a sa.

Liebling: Toth – Ionuț Semeniuc, Dănilă, Ovidui Semeniuc, Petri, Adrian Butura – cpt., Rădulescu (80, Manea), Periat (88, portarul de rezervă Oros), Pețiu, Păstrăvanu, Nichiforel (85, Goia).

Gazdele l-au mai avut pe bancă doar pe Ionuț Picek. legitimat pentru completarea rândurilor.

Millenium Giarmata: Gakos – Sofronea, Capstrâmb, Gavriluță, Mocanu (minutul 40, Putnic), Francescu – cpt., Stancu, Stoica (46, Vlăduți), Moroșan, Sevici, Onosă.

Rezerve: Narița – Baldovina, Glujdea, Găina.

Antrenor: Constantin Luță.

Programul complet al etapelor 6-7 în Divizia D Timiș, pe coloana clasamentelor la zi. În Liga 3, trei victorii timișene, În Liga 2, Progresul Spartac – Oțelul 0-0 și CS Dinamo – CSA 1-2 pe Arena Națională, iar în Liga 1: FC Botoșani – UTA 1-2.

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× noua = 54

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: