CSC Peciu Nou, ”careu” până la pauză pe Aranca. Unirea, 2-4 (0-4) la Sânnicolau Mare în ”D” Timiș

CSC Peciu Nou și-a reamintit în prima repriză a deplasării de marți după-amiază pe arena ”Gheorghe Biaș” că a fost campioana de toamnă a ediției trecute în Divizia D Timiș, înscriind de 4 ori până la pauza unei întâlniri din ziua inaugurală a unei noi runde intermediare în eșalonul patru între formații cu un bilanț aproape identic după precedentele 7 etape, în care învingeau de câte 5 ori fiecare și remizau o dată, marcând fiecare câte 20 de goluri. Altele au fost însă acum normele pe Aranca. 

Rezultatele de marți și programul etapelor 8-9, intermediară plus cea din weekend, pe coloana clasamentelor la zi a secțiunii Fotbal. Ierarhia actualizată, aici.

Într-o seară a oaspeților, în care și liderul din Lugoj s-a impus ”afară” tot cu 2-4, în rest înregistrându-se câte o remiză, la Deta, respectiv un succes al localnicilor, la Liebling, cei din Peciu Nou s-au reabilitat deja până la pauză pentru repriza a doua de coșmar de sâmbătă de pe teren propriu, când cedau avantajul deținut după 45 de minute, de la 2-0 la 2-3. 

Și marți s-au desprins fără replică până la pauză, iar și în repriza a doua au încasat fără a mai înscrie din nou, dar avantajul s-a dovedit a fi suficient. Pentru a se menține la 3 puncte în plasa lugojenilor.

CS Unirea Sânnicolau Mare CSC Peciu Nou 2-4 (0-4) în etapa a opta din Divizia D Timiș, intermediară. 

Daniel Galea (min. 60) și Tomas Cozma (min. 73) au redus din handicap pentru uniriști în partea secundă, după ce Marco Giuricici deschidea scorul în favoarea vizitatorilor încă din minutul 9, din lovitură de la 11 metri, Răzvan Pițigoi – foto semnând o ”dublă” în minutele 17 și 42, iar Robert Șzalkai puncta în minutul 20.

Cei din Peciu Nou s-au reabilitat așadar prompt în urma primei înfrângeri din noul campionat, de la 2-3 acasă cu cei din Gătaia, la 4-2 în deplasare la Sânnicolau Mare. 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ unu = 3

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: