CSC Peciu Nou, din nou scorul etapei. Divizia D Timiş, runda 31: rezultate, marcatori. Ciacova ratează acasă un penalty la 0-0 în minutul 85 şi e taxată în prelungiri din… 11 metri. Oaspeţii, 4 succese şi două remize. Pe tuşă în intermediară, Liebling se alege cu suspendarea terenului

Fruntaşele Diviziei D Timiş au câştigat în această seară acasă la zero, liderul CSM Lugoj prin a marca un unic gol Voinţei Maşloc, CSC Peciu Nou prin a stabili din nou scorul rundei, 5-0, conturat cu majoritatea golurilor după pauză, iar şi cea de-a treia victorie pe teren propriu a fost semnată tot fără replică, la Giarmata. Altfel, etapa a XXXI-a, intermediară, a fost dominată de oaspeţi, care s-au impus la un gol-două diferenţă în 4 întâlniri, alte două încheindu-se remize, cu goluri. Localnicii au înscris totuşi mai adesea, de 18 ori, pe când vizitatorii 14 goluri.

Într-o seară în care ASCM Politehnica a devenit campioana Ligii 2 şi a revenit în primul eşalon prin a trece cu 5-1 (2-0) la Iaşi de Clubul Sportiv al Armatei, la inaugurarea antepenultimei etape din play-off-ul diviziei secunde, în liga a IV-a judeţeană Timiş s-a jucat o nouă rundă intermediară a returului, toate rezultatele şi programul viitor, din weekend, când va avea loc etapa a 32-a, fiind enumerate pe coloana clasamentelor actualizate. În aceeaşi rubrică, ultimele rezultate şi din primele 3 eşaloane, cu programul şi ierarhiile la zi. 

Liga a patra timişeană înaintează în a doua jumătate a sezonului de primăvară iar etapa a 31-a, intermediară, a început marţi cu o remiză la Şag, continuând în această seară, miercuri în care şi Comisia de Disciplină a AJF Timiş a „cadorisit” gruparea din Liebling cu o suspendare pe adresa clubului dar şi în plan individual, pentru un jucător al său, asta dacă tot egala de sâmbătă a lugojenilor a avut de stat pe margine în această rundă intermediară. Deşi n-au fost incidente în weekend la Liebling, chiar deloc – ceea ce Sporttim a putut constata la faţa locului, totuşi, în baza celor consemnate de arbitru în raport, cum că un spectator ar fi pătruns pe teren la final pentru a sărbători cu jucătorii localnici punctul adjudecat contra liderului, CSC Liebling s-a ales cu suspendarea terenului de joc pentru o etapă, dar şi cu o amendă de 1.000 de lei. N-a scăpat nici autorul egalării, eliminat de la gazde după marcarea golului pentru remarca adresată arbitrului, Marius Semeniuc alegându-se cu 3 etape de suspendare şi o penalitate sportivă de 300 de lei. Ce a ţinut oare să demonstreze AJF Timiş, în condiţiile în care întâlnirea de la Liebling a decurs fără probleme? Că rămâne discreţionară în autoritatea sa, semănând „represalii” pentru „cutezanţa” de a lua la rost delegaţii „stăpânirii”. Sau că e un stat în stat, în faţa căruia n-ai ce să „mişti în front”, cu remarci sau aluzii. Cât despre cei din Liebling, în weekend au în program un meci acasă cu nou-promovaţii Moşniţei.

Primul joc al intermediarei s-a disputat deja ieri, CS Timişul Şag – CS Unirea Sânnicolau Mare 1-1 (1-1).

Gazdele au deschis scorul în minutul 7, prin Octavian Drăghici, iar vizitatorii au egalat în ultimul minut al primei reprize prin Ousmane Gueye.

Localnicii au ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 75, apărată de portarul Alexandru Timiş.

La fluierul arbitrului Deian Ştefănescu (Lugoj) au jucat următoarele formaţii:

Timişul Şag: Culda – Periat, M. Toma, Pascu, Podină – Banu, Briciu, David – cpt., Ungureanu – Drăghici, Bîrză (min. 80, Siminiceanu).

Antrenor: Srgian Luchin.

Pe bancă: Cr. Toma, Buruiană, Palade, Costea, Ştefan, Foris, Petcu.

CS Unirea Sânnicolau Mare: Timiş – Moldovan, Miron, Florescu – cpt., Pârlăgeanu – Crişan, Csuy, Galea, Manoliu – Cozma, Gueye.

Antrenor: Cristian Contescu.

Au mai intrat: Rusu, Boboiciov, Tulcan, Olaru.

Pe bancă: Hiticaş, Gheţa, Tranculov, Mesaroş.

CSM Lugoj – Voinţa Maşloc 1-0 (1-0).

Greu i-a fost liderului şi pe propriul teren, după semieşecul din etapa trecută. De astă dată Aziz Njifakue a marcat, cu patru minute înainte de pauză.

Iar cu 5 minute înainte de final tocmai Njifakue şi Saizu au văzut cartonaşul roşu după ce s-au bruscat reciproc.

CSC Peciu Nou – CS Comloşu Mare 5-0 (2-0): Marco Enciu (min. 8 şi 70), Ioan Făndel (min. 18 şi 82) şi Silviu Francescu (min. 90). 

CSC Millenium Giarmata – AS Topolovăţu Mare 4-0 (4-0): Caius Marta (min. 4), Bogdan Moroşan (min. 18 şi 37) şi Sebastian Stoica (min. 40).

Antrenorul Vasile Luţă a folosit următorii jucători: Vlascici – Mocanu, Gavruţă, Ştefan. Marta, Şofronea, Vida, Onosă, Moroşan, Sevici, Stoica.

Au mai jucat: Marco Contescu, Boldovina, Glujdea, Coiov şi juniorul Băiceanu, în vârstă de 14 ani, la primul său meci în liga a patra.

Pe bancă: Jigum, Mihălceanu şi Roşu.

Unirea Jimbolia – Flacăra Parţa 2-2 (1-2): Ionel Vânău (min. 40) şi Andrei Ciobănică (min. 65), respectiv Florin Pîrvulescu (min. 2) şi Doru Sabău (min. 9). Nou-promovaţii au revenit de la 0-2 în cealaltă remiză cu goluri a etapei.

Progresul Ciacova – CSO Deta 0-1 (0-0).

În minutul 85, Gabriel Gînju a ratat o lovitură de la 11 metri, iar ocazia ratată s-a răzbunat. Căci în schimb Patrick Peter a înscris din lovitură de la 11 metri în prelungiri (minutul 90+2).

Gloria Moşniţa Nouă – Universitatea de Vest din Timişoara 1-2 (1-0): Cristian Melinte (min. 17), respectiv Răzvan Piţigoi în minutele 47 şi 62.

Cocoşul Orţişoara – CS Sânandrei-Carani 1-3 (1-1): Alexandru Olar (min. 73), respectiv Dan Silaghi, Andrei Hodiş şi Ifeany Anagor. Jocul s-a disputat pe terenul din localitatea Seceani.

Steaua Roşie Variaş – Progresul Gătaia 3-5 (3-3): Darius Buzdugan, Alexandru Vereş şi Daian Jivan, respectiv Valentin Danci, Levente Parvany două goluri şi Aleksandar Radovan două goluri.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru + = 13

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: