CSM II Lugoj, retrasă. Divizia D Timiș rămâne în 17 cluburi. Sancţiuni dictate de Comisia de Disciplină a AJF Timiș

Primă dezertare din actuala ediție a Diviziei D Timiș, intrată la apă după numai 7 etape din tur. Echipa a doua a grupării divizionare ”C” CSM Lugoj a fost retrasă din campionatul eșalonului patru județean, prosop aruncat cu mult înainte de termen dar numai după înfrângeri, acasă cu 0-2, 0-1, 0-4 și 1-6 iar în deplasare cu 6-2, 3-1 și 12-0. Implicit, toate rezultatele jocurilor disputate până în prezent cu ”lanterna roșie” fără succes se vor anula iar în fiecare etapă câte o echipă va sta. Prima, Avântul Periam, care ar fi trebuit să-i primească pe lugojeni sâmbătă după-amiază.

După câteva etape de relativă linişte, oferindu-i Comisiei de Disciplină a AJF Timiș un oarecare respiro, cam trei runde, în ultima arbitrii au acordat în schimb nu mai puţin de 20 de cartonaşe roşii iar delegatul unei echipe a fost trimis după gardul împrejmuitor al terenului de joc.

Delegatul echipei AS FC Bazoşu Vechi, Sorin Cernescu, a fost suspendat o lună şi amendat cu 200 de lei. Tot la nivelul Diviziei D Timiș, Alin Pîrjol de la AS Seceani şi Mahadi Kaziondo (ACS Carani) au primit câte două etape de suspendare fiecare şi amenzi în valoare de 200 de lei. Paul Burtic (CSC Dudeştii Noi) a fost suspendat o etapă şi amendat cu 100 de lei, pe când Roberto Artimon (Periam) şi Florin Damian (Timişul Şag) au scăpat numai cu o etapă.

La nivelul Campionatului Județean Timiș, membrii Comisiei de Disciplină condusă de Eugen Iercu au avut mai mult de lucru şi au acordat mai multe amenzi şi etape de suspendare. Astfel, Alexandru Vedinaş și Bogdan Magda – ambii de la cei din Moşniţa Nouă, Daniel Blaga și Mişi Bejera – ambii de la clubul din Darova, precum și Darco Stoişin de la cel din Saravale, vor sta pe tuşă câte 6 etape, nevoiți fiind să scoată din buzunar câte 200 de lei.

Adrian Cioată (Unirea Jimbolia) s-a ales cu trei etape de suspendare şi 15o de lei amendă, Dănuţ Baltă (Uivar) cu două etape şi 150 de lei, iar Dănuţ Vodă (ASO Deta II) și Daniel Mona (Recaş), cu câte o etapă şi 100 de lei. Au mai primit o etapă de suspendare Nandi Farkas (Tormac), Irinel Popa (Unirea II Sânnicolau Mare) şi Ovidiu Preda (Tricoul 1 Iunie).

Iar contestaţia echipei din Găvojdia la meciul cu Avântul Topolovăţu Mare, câştigat de oaspeţi, a fost respinsă ca nefondată.

În liga a VI-a de ”Promoție”, Zeno Mateescu (Meget Remetea Mare) a fost suspendat pe o perioadă de un an din activitatea sportivă şi amendat cu suma de 200 de lei, pe când Adrian Pistrui (Beba Veche) s-a ales cu trei etape de suspendare şi 100 de lei amendă.

În ceea ce privește meciul Bârzava Partoş – Voinţa Ionel, încheiat pe teren cu scorul de 3-1, a fost omologat cu 0-3 pentru oaspeţi, echipa gazdă fiind depunctată, 6 de penalizare şi o amendă de 200 de lei.

În fine, la copii și juniori, CS Giroc-Chişoda – AS Porto Bega şi CSŞ Bega – AS Porto Bega au fost omologate cu 3-0 pentru gazde deoarece clubul oaspete nu s-a prezentat la joc, AS Porto Bega fiind amendată cu suma de 600 de lei. Iar CSO Făget – Meget Remetea Mare s-a omologat cu 0-3 pentru oaspeţi întrucât jucătorul contestat, Ionuţ Branka, nu s-a prezentat la Comisia de Disciplină.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ noua = 14

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: