CSM Lugoj II, pentru a șasea oară la rând victorie fără gol primit

Mai nou, regulă de pe la mijlocul turului încoace, dacă nu primește gol, atunci învinge. Este cazul nou-promovatei CSM Lugoj II, care a obținut a șasea victorie în ultimele 9 etape, și de fiecare dată fără a scoate balonul din propria plasă: CSM Lugoj II – AS Seceani 1-0 (1-0).

Iar trei dintre acestea, toate cu 1-0, au fost adjudecate într-o ritmicitate la fiecare 4 etape. Așadar victorie la limită pentru elevii pregătiţi de Dan Bidiviu, obţinută astăzi de la ora 11 în cadrul penultimei etape a turului ligii a patra timișene, în faţa unei alte nou promovate.

Disputat pe stadionul Tineretului din Lugoj, jocul a avut parte de un unic gol, marcat de Beniamin Dobra în minutul 13. În rest, gazdele au nimerit de două ori transversala, spre final, prin Claudiu Ardelean în minutul 79 şi Lucian Stoica în minutul 87, oaspeţii trimițând în bară în prima repriză, prin Sorin Iordache, în minutul 29.

Semnificativ de menționat ar fi și că elevii lui Ioan Damşa au făcut deplasarea cu numai 12 jucători, Nistor, Moscalu, Crişan, Vîlceanu, Gruia şi Balint lipsind din varii motive, datorate accidentărilor sau obligațiilor de serviciu.

Iar cu această victorie lugojenii ocupă un loc pe podium cu o etapă înainte de finalul turului. Pentru cei din Seceani a fost în schimb al doilea eșec consecutiv în deplasare cu 1-0…

*

CSM II Lugoj: Micşa – Loga, Predescu, Claudiu Ardelean, Dobra, Vînătu, Stoica, Lascu, Marta, Peptănuş, Paul Ardelean.

Antrenor: Dan Bidiviu.

Au mai jucat: Roşie, Secoşan şi Roberto Ardelean.

Rezerve: Grecu, Bek şi Cut.

Seceani: Trică – Banciu, Măzăreanu, Maranescu, Pop, Iordache, Hotca, Berar, Făgeţan, Cortuşan, Roman.

Antrenor: Ioan Damşa.

A mai jucat Stângă.

Au arbitrat: Daniel Neagoe – Andrei Martinovici şi Alexandru Filip. Observatori: Nicolae Pleşa și Romeo Malac.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Alte articole legate de acest subiect: