CSM Lugoj II, record pe ninsoare. A 8-a echipă învingătoare la cel puțin 7 goluri diferență în Divizia D Timiș 2016/7

Primul succes fără gol primit de la promovarea în Divizia D Timiș îl reușea abia în etapa a opta, spre mijlocul turului de campionat, pe când semna deja cea de-a cincea victorie în ediția 2016-2017, dar de-atunci CSM Lugoj II a ajuns și la cel de-al optulea triumf fără a scoate mingea din propria poartă, aspect valabil pentru toate cele 180 de minute din returul jucat în noul an.

Nou-promovata CSM Lugoj II a conturat astăzi cel mai categoric succes de la elevarea din liga a V-a județeană, 7-0 (5-0) pe teren propriu în cea de-a doua rundă din sezonul de primăvară, depășindu-și vechiul record, 6-1, stabilit la încheierea turului în deplasarea la Periam, după ce și ceda cu 1-6 acasă în etapa a cincea, liderului ACS Ghiroda.

Lugojenii alcătuiesc astfel a opta grupare dintre cele 17 încă în cursă în Divizia D Timiș care să se fi impus cu minim 7 goluri avans în actualul campionat, cel mai prolific la acest capitol fiind tocmai liderul ACS Ghiroda, cu victorii în tur cu 9-0, 8-0 – de două ori respectiv 10-3.

Cu opt goluri avans s-a impus și Progresul Gătaia, învingătoare 9-1, iar cu 7 diferență nu mai puțin de șase formații: Arsenal Flacăra Făget cu 10-3 și 7-0; Voința Biled cu 9-2; Voința Mașloc cu 8-1; Avântul Periam cu 8-1 și 7-0; Unirea Banloc cu 7-0 iar CSM Lugoj II astăzi de la ora 11 acasă cu Progresul 1907 Ciacova, 7-0, la pauză 5-0.

Pe un timp foarte, foarte rece, în prima parte și ningând, localnicii au marcat de cinci ori până la pauză, iar în repriza a doua, când precipitațiile s-au transformat în lapoviţă, au adăugat alte două goluri.

Gazdele au reuşit repede deschiderea scorului, la o învălmăşeală în careu, în care portarul Deac a scăpat balonul inițial prins, iar Florin Bolgea, pe fază, a marcat din apropiere. După cinci minute, portarul Sorin Micşa s-a accidentat şi a fost nevoit să părăsească terenul, fiind înlocuit cu Moruz. Același Bolgea, cu un şut la colţul lung, a dublat avantajul, 2-0 în minutul 36, dând semnalul declanșării ninsorii… cu goluri. Avea să fie 3-0 în minutul 38, prin reuşita lui Denis Vînătu cu un şut de la 25 metri, direct în vinclu, iar două minute mai târziu Tudor Onae înscria pentru 4-0. Ultimul gol al primei reprize a fost marcat de Florin Bolgea, în cel de-al treilea minut din prelungiri, reuşind deja un hat-trick în 45 de minute, cum îi stă bine unuia dintre puncherii de frunte ai eșalonului.

În mitanul secund, Denis Vînătu a reuşit ”dubla” în minutul 63, iar cu un minut înainte de final antrenorul secund Lucian Stoica a închis tabela, stabilind rezultatul final, echivalent cu cel mai drastic eșec al celor din Ciacova, sosiți anul trecut din Campionatul Județean Timiș. Scorul etapei a fost realizat cu cea de-a patra victorie la zero acasă a lugojenilor în actuala campanie.

De menţionat și că doi oficiali ai acestui meci, Costel Dobrişan şi observatorul Iulian Spătaru, au fost delegaţi şi la jocul tur, când lugojenii au câştigat cu 1-2.

CSM II: Sorin Micşa (min. 10, Ovidiu Moruz) – Raul Peptănuş (min. 46, Virgil Sălăjan), Dorian Predescu, Claudiu Ardelean, Mihai Socaci (min. 63, Norbert Găletan), Gabriel SEcoșan, Denis Vînătu, Bogdan Bărbulescu, Tudor Onae (min. 55, Graţian Tătar), Florin Bolgea, Lucian Stoica.

Antrenor Dan Bividiu.

Pe bancă: Paul Ardelean, Roberto Ardelean, Ionadan Lascu și Graţian Tătar.

Progresul: Antonio Deac – Marius Lazea, Claudiu Martescu, Andrei Lazea, Cătălin Ştefănescu, Mădălin Ciurariu, Alexandru Ivan (min. 72, Ilie Tătar), Dinu Golea, Paul Leonte, Ovidiu Pandia şi Sebastian Secareş (min. 46, Flavius Ioan).

Antrenor Dragan Marganovici.

Pe bancă: Adrian Şipetean.

Au arbitrat: Costel Dobrişan – Ioan Şerban şi Denis Mihăescu. Observatori: Iulian Spătaru şi Alexandru Onaca.

Iar etapa a XIX-a continuă. Revenim…

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: