CSM Lugoj, la pas în Cupa României, cu rezervele: 5-1

Primul meci al duminicii cu 15 jocuri din cadrul fazei a doua judeţene a Cupei României a avut-o la lucru pe cea mai bine clasată grupare la acest nivel al competiţiei, CSM Lugoj, lider al Diviziei D Timiş, care, apelînd la rezerve plus jucători cu mai puţine meciuri în picioare în cursul pregătirilor, s-a calificat cu un 1-5 (1-2) la Bega Belinţ.

Ca şi sîmbătă, o divizionară D s-a impus în fieful unei echipe din Campionatul Judeţean, în acest caz fiind un duel între grupări-lider: în liga a patra respectiv în Seria a III-a a ligii a cincea… Beniamin Dobra, din centrarea lui Ardelean, şi Gruneanţu, cap din lovitura liberă expediată de Dobra, au desprins liderul, după care gazdele au ripostat, 1-2. Bega, rămasă în inferioritate numerică tocmai înaintea pauzei, eliminare pentru cumul de cartonaşe galbene, a cedat la reluare reuşitelor lui Gruneanţu, din nou Dobra şi Stan, antrenor-jucător într-o rară apariţie pentru alb-albaştri, tot cu un şut din exteriorul careului, ca la golul 4 lugojean.

Iar al doilea week-end de martie a adus la Belinţ şi o suprafaţă de joc bună pentru fotbal, uşor denivelată dar acceptabilă pentru antecedentele asprei ierni.

CSM Lugoj s-a impus în formula Dragostin – Solomon (70, Horia Onae), Rebenciuc, Anghel (75, Foale) – Dovlete, Bărburescu, Stan, Ciorei – Dobra, Gruneanţu, Ardelean (80, Popa). Pe bancă: Micşa – Hromei, Vînătu.

Liderul ligii a patra va apela la o altă garnitură cu ocazia debutului în returul Diviziei D Timiş, sîmbătă (ora 11), acasă cu FC Auto Timişoara.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Judeţ, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 9 = cincizeci patru

 


Alte articole legate de acest subiect: