CSM Lugoj pierde din nou cu 5-1 în deplasare

Penultima clasată în Seria a IV-a din Liga 3 a rămas și în urma completării a două treimi din parcursul turului unica grupare din campionatul vestic care să nu fi câștigat nici un punct pe teren advers, sâmbătă după-amiază suferind și cel de-al cincilea eșec în deplasare în primele 10 etape, o copie la indigo a înfrângerii la Sebiș, cu 5-1, de astă dată în județul Alba, în fief-ul antepenultimei clasate, ACS Industria Galda, de care CSM Lugoj era devansată cu 3 puncte, ardelenii rămași și în continuare pe 14 anihilându-și pasivul la golaveraj pe pielea bănățenilor.

Puține motive de satisfacție în această toamnă pentru galben-albaștrii din Galda de Jos, învingători în premieră acasă abia în etapa a șaptea, 1-0 cu CNS Cetate Deva, după care au mai suferit însă alte două înfrângeri consecutive la limită în fața unor oponente arădene, ridicând la 4 cifra eșecurilor pe propriul teren, dar și o tentativă de ieșire din mediocritate prin semnarea unui detașat 5-1 cu urmăritoarea ierarhică, aproape la fel de clar precum triumful afară cu 0-5 la CS Ocna Mureș, o nou-promovată din Alba, în urmă cu 6 etape.

Dacă echipa antrenată de Paul Ciucă va continua revirimentul în ultima treime a turului, va rămâne de văzut începând cu deplasarea la Hunedoara, dar în schimb devine tot mai limpede că problemele de tot felul care o bântuie pe CSM Lugoj odată cu noua campanie și-au pus serios amprenta asupra traiectoriei bănățenilor în seria vestică, cel mai modest clasați dintre grupările din județul Timiș, încă fără victorie în 10 apariții, într-un vădit contrast cu bilanțul provizoriu după tot atâtea runde din toamna trecută, în care o singură înfrângere le înnegurase orizontul până la finele lui octombrie 2017. Așadar și mai puține motive de satisfacție pentru bănățeni.

În Alba, lugojenii au scăpat chiar ieftin, dat fiind că Industria a mai ratat numeroase ocazii pe lângă cele 5 goluri marcate, gazdele inaugurând șirul clarelor oportunități irosite încă din primele minute de joc iar la scorul de 2-0, conturat de vârful Alexandru Cioară, ochind de două ori bara în același minut 35. Puțin mai apoi, Beniamin Dobra fructifica sub bară o lovitură liberă de la 18 metri, reducând la limită handicapul, scor la pauză care îi flata pe vizitatori: 2-1.

N-avea să reziste însă mult deoarece mijlocașii Costea și Cernea au finalizat din careu în minutele 51 și 54 atacuri care au demascat fragilitatea garniturii lugojene, depășită din nou și spre final de același Cernea, 5-1 în minutul 84.

CSM Lugoj, care s-a păcălit pe sine în debutul campionatului prin a se decora de fațadă cu Ilie Rotariu în rol de antrenor principal, a rămas astfel cu cele mai puține goluri înscrise după 10 etape în seria vestică, și în continuare fără victorie, așteptând-o un nou meci dificil, acasă cu a șasea clasată CS Gloria Lunca-Teuz Cermei.

*

Industria: Iancău – Schiau, Haiduc, Trif, Boancă – Lupșan –  Cernea, Costea (72, Gergely), Adam (67, Puha), Frențiu (63, Sîrbu)  – Cioară (65, Bedelean).

Rezerve: Lepădat – Cristea, Fulea.

CSM Lugoj: Barbu – Mărgan (53, Maier), David, Predescu, Miculescu, Cracunjel, Olariu (72, Cărăbaş), Mărmăneanu – cpt., Dobra, Jula (87, Raţiu), Makongo (83, Socaci).

Pe bancă: Axinte, Săndescu.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru × 5 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: