CSO Deta – Flacăra Parța 2-2 (2-2) în Divizia D Timiș. Golgeterul ligii, Nanu, ”dublă” de la 0-2 și penalty ratat spre final. Iacob: ”Suntem obișnuiți să primim repede goluri”. Ion: ”Să tot joci pe așa teren”

Caravana fotbalistică a ligii a patra județene se îndreaptă cu repeziciune spre mijlocul turului, o viteză în plus având săptămâna aceasta, cu două etape în program, cea intermediară demarând deja marți la ora 17 cu primele sale 4 întâlniri din cadrul rundei a VIII-a în Divizia D Timiș, în care absolut toate formațiile implicate au marcat fiecare de cel puțin două ori. Însă doar una dintre aceste partide, de pe ”Municipalul” detean, s-a încheiat la egalitate, după ce toate golurile au fost înscrise până la pauză, mai întâi de către vizitatorii mai slab clasați.  

Rezultatele de marți și programul etapelor 8-9, intermediară plus cea din weekend, pe coloana clasamentelor la zi a secțiunii Fotbal. Ierarhia actualizată, aici.

Una dintre echipele din minoritatea de șapte a celor care încă n-au încheiat la egalitate în precedentele 7 etape, gazda mai bine clasată CSO Deta, a egalat în sfertul de oră dinaintea pauzei prin ”dubla” lui Florin Nanu, care avea apoi victoria în bocanc, în ultimul sfert de oră al întâlnirii, ratând însă de la punctul cu var. Salvator dar și risipitor în CSO Deta – CS Flacăra Parţa 2-2 (2-2).

Florin Nanu a înscris în minutele 35 și 40, după ce Daniel Nicolaescu (în minutul 10) și Daniel Vlădulescu (min. 14) marcau pentru Flacăra.

Iar în minutul 75, autorul ”dublei” și golgheterul la zi al diviziei, cu 12 reușite, Florin Nanu, a ratat o lovitură de la 11 metri, portarul Raul Ionescu respingând în corner.

Ionuț Iacob (antrenor CSO Deta): ”Practic, noi am început de la 0-2. Suntem obișnuiți să primin repede goluri. Am revenit, am egalat, am dominat  și am ratat un 11 metri. Mingea chiar nu a vrut să intre în poartă. Îi felicit pe băieți!”

Flavius Ion (antrenor CS Flacăra Parța): ”Rezultat echitabil. Am condus cu 2-0, putea fi și trei. Puteam să batem dar și să pierdem. Pot spune că a fost un teren foarte bun, să tot joci pe așa teren. Felicit gazdele pentru ospitalitate!” 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 3 = sase

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: