CSS Lugoj, 6-0 şi 2-0: Gruneanu 5 goluri, Mlădescu „dublă”

Atacantul Gruneanu a marcat nu mai puţin decât cinci goluri în succesul repurtat joi după-amiază de juniorii I ai CSS Lugoj, 6-0 cu Gloria Arad, în etapa intermediară a Campionatului Naţional seria a VII-a, iar căpitanul Sorin Mlădescu a semnat „dubla” cu care ulterior s-au impus şi juniorii II, antrenaţi de Armando Lungu: 2-0 cu omologii de pe malul Mureşului.

Pe o vreme însorită, reamintindu-le jucătorilor că participă la primul joc din primăvara calendaristică, CSS Lugoj a trecut lejer joi de Gloria Arad, impunându-se în ambele confruntări, atât la juniori „A” cât şi „B”, cu 6-0 respectiv 2-0.

Antrenorul juniorilor mari, profesorul Nicolae Cimponeriu, a trimis în teren formaţia Voin -Jupan, Niculeac, Mincu, Murariu, Moise, Schrender, Moza, Bejan, Golosie, Gruneanu, acesta din urmă reuşind să perforeze de cinci ori poarta celor din Arad. Celălalt gol al lugojenilor a fost marcat de Jupan.

Mai apoi, în meciul juniorilor mici, Armando Lungu a apelat între buturi la acelaşi Voin, în absenţa titularului postului, accidentat, iar în câmp la Severa Cătălin, Ciorei Dumitru, Gaspei Valentin, Marta Ionuţ – Foale Casian, Secoşan Gabriel, Mlădescu Sorin (căpitan), Sârbu Cristian – Todorescu Marius, Daminescu Florin.

După joc, antrenorul Lungu ne-a declarat: “Am dominat jocul în totalitate dar, din păcate, am risipit numeroase ocazii bune de a marca, de-abia în minutul 60 Mlădescu reuşind să fructifice iar în minutu 75 realizând dubla. Jocul a fost la discreţia noastră, adversarul nereuşind să ne pună probleme serioase”.

Etapa viitoare, duminică 27 martie, lugojenii se vor deplasa la Timişoara, unde cele două grupe de juniori vor da piept cu favorita F.C Timişoara, meciurile disputându-se de la orele 12,30 (juniorii I) respectiv 14,30 (juniorii II) pe terenul sintetic al complexului „Dan Păltinişanu”.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× noua = 54

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: