CSU Universitatea de Vest din Timişoara – CSO Deta 0-1 (0-1) într-o restanţă din Divizia D Timiş

Trei etape au mai rămas de jucat din turul sezonului de toamnă al ligii a IV-a judeţene, dar de-acum nicio altă restanţă în plus, ultima fiind bifată pe Bega, unde studenţii localnici s-ar fi putut apropia în cazul unui succes la un singur punct de oaspeţii lor, CSU Universitatea de vest din Timişoara – CSO Deta încheindu-se însă 0-1 (0-1), cu a noua înfrângere pentru galben-albaştri în 16 runde, rămaşi în ultima treime a ierarhiei, pe când verzii cu golaveraj pozitiv au întregit în fruntea sa un trio al echipelor cu 24 de puncte, 8 locuri mai sus decât universitarii.

De fapt, clasamentul actualizat este accesibil pe coloana datelor tehnice a secţiunii Fotbal, laolaltă cu ultimele rezultate şi programul viitor.

Restanţa din cadrul etapei a 13-a, din urmă cu 4 runde, a avut loc astăzi pe stadionul Electrica din Timişoara între echipe despărţite de 4 puncte, toate cele 3 puse în joc luând calea Detei graţie unicului gol marcat în minutul 25 de Flavius Toboşaru, elevându-i pe verzi-albi pe locul 7 înaintea ieşirii din weekend la Maşloc, „afară” urmând a juca şi studenţii în antepenultima reuniune a turului, la vecinii ierarhici cu acelaşi număr de puncte din Comloşu Mare, din „zona” 14-15.

Au lipsit de la vizitatori în urma cartonaşului roşu încasat în meciul cu Sânandrei-Carani jucătorii Vlad Straţi şi Gheorghe Pais, dar şi alţii, Nicolae Radu, Petru Râmneanţu şi Flavius Iovicin, aflaţi la serviciu.

Universitatea de Vest: 1. Andrei Filip – 2. Gabriel Andreca, 5. Ilie Velcan, 4. Rareş Bîrlovean, 6. Alex Contescu – 19. Narcis Popovici, 11. Darius Botoşneanu, 8. Mihai Olariu, 10. Andrei Ţugui – cpt., 20. Marco Contescu, 9. Florin Olariu.

Au mai jucat: 16. Moses Wamala, 16. Pavel Popovici şi (21) Albert Pop.

Antrenor: Ovidiu Olariu; secund, Valentin Belmustaţă.

Pe bancă: 12. Sebastian Bîrsan, 20. Robert Stemate, 7. Ionuţ Arjocu, 14. Valentin Turdean, 18. Alexandru Porav.

Deta: 12. Ovidiu Jianu – 20. Denis Unc, 16. Raul Rosuş, 11. Ciprian Ştreangă, 13. Denis Grigore, 7. Flavius Toboşaru, 8. Florin Poparadu, 10. Patrick Peter – cpt., 98. Sinişa Sporin, 21. Florin Nanu, 17. Narcis Damian.

Au mai jucat: 19. Florin Nohai, 6. Nicolae Poescu, 15. Florin Călin.

Antrenor: Ionuţ Iacob; secund, Florin Nohai.

Pe bancă: 56. Robert Jigum – 11. Cristian Ardelean. Delegat: Petru Mato.

Alex Filip (portarul studenţilor, a spus că a fost „un rezultat mincinos! Am dominat prima repriză şi pe această dominare am primit gol. Un rezultat de egalitate era mult mai echitabil. Capul sus, mergem tot înainte!”

Ionuţ Iacob (antrenor Deta): „A fost un joc bun, pe un teren care chiar se prezenta foarte bine. A fost greu pentru noi, ne-au lipsit mai mulţi jucători, şi mai ales oboseala după meciul cu cei de la Carani şi-a pus amprenta, dar este bine că am câştigat. UVT-ul are o echipă bună şi, sincer, nu-şi merită locul pe care îl ocupă în clasament. Eu chiar îi felicit pentru prestaţia avută! Am avut un arbitraj bun.”

Au arbitrat Claudiu Gaitin – Patrick Sandu şi Alexandru Gherman. Delegat de joc, Ioan Poclid, iar observator de arbitri Laurenţiu Marian, apărut după plecarea lui Nicolae Grigorescu în acest tur de campionat.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt + 2 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: