Cu Balaure la pupitru, juniorii B de la ACS Poli Timişoara spulberă UTA în 18 minute

Juniorii B ai lui ACS Poli Timişoara, care vor găzdui duminica viitoare jocul amînat de campionat, din decembrie, cu concitadina LPS Banatul, s-au desprins la 3-0 deja în primele 18 minute ale meciului amical început astăzi la ora 12,40 pe terenul sintetic din complexul „Dan Păltinişanu”, dispunînd cu acelaşi scor de UTA, după ce la juniori A a fost 2-2, de la 2-0 pentru bănăţeni.

Aşadar un foarte util test înaintea partidelor oficiale din primăvară, test pe care juniorii pregătiţi de Roberto Ivan l-au trecut cu brio, avînd în Balaure un jucător aflat la originea celor 3 goluri. Meciul s-a constituit într-o revanşă a celui din week-end-ul trecut, de la Arad, faţă de care a absentat Kovacs, bolnav.

Vom reveni cu o consemnare şi de la disputa juniorilor A, pînă atunci notînd că prima ocazie a partidei juniorilor B a survenit deja în minutul 2, în urma unui corner executat de Balaure, la care Gligorovici a reluat cu capul, milimetric pe lîngă vinclu. Nu treceau decît două minute şi timişorenii aveau să marcheze, Balaure executînd un alt corner, de pe dreapta, iar Buzducea înscriind cu un lob de la 16 metri: 1-0, minutul 4.

Minutul 15 a adus dublarea avantajului gazdelor, 2-0, după ce Balaure a executat o lovitură liberă de pe stînga, pînă la Jivcovici, care a centrat în careu, de unde Gligorovici a reluat imparabil cu stîngul, sub bară, de la 6 metri. Pe fondul jocului bun al timişorenilor, 3-0 a venit firesc, Balaure angajîndu-l pe Sorescu, care a ratat în prima fază, dar Mărghitan a profitat de la 16 metri, sub bară. Era doar minutul 18…

Timişorenii au jucat bine şi s-ar fi putut desprinde mai clar dacă, Nicoară, care şi-a creat multe ocazii, n-ar fi ratat cu prea mare seninătate. După meciul lui ACS Poli juniori B a urmat cel al adversarilor lor de duminica viitoare, de la ora 14, în runda a 14-a a Seriei 6 în Campionatul Naţional de juniori B, şi anume LPS Banatul, care a dat piept cu Liberty.

ACS Poli, juniori B: Rusu (Bercuci) – Mărghitan (Miculaş), Jivcovici (Lupăştean), Yazji, Gligorovici (Lazăr), Dalea, Pârvulescu (Stolojescu), Sorescu, Buzducea (Golda), Balaure (Iambor), Nicoară.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × = trei

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: