Cu Balaure revenit, juniorii B ai ACS Poli, indisciplinaţi, încheie în 8 şi învinşi cu 2-0

Tristă după-amiază, şi foarte plină de învăţăminte, pentru juniorii B ai clubului ACS Poli Timişoara, care nu doar că au pierdut pentru a treia oară la rînd în Seria 6 a Campionatului Naţional, uitînd deja pînă în această rundă a cincea gustul succesului repurtat în prima etapă, dar s-au şi înroşit la propriu şi la figurat…

Alb-negrii pregătiţi de Roberto Ivan, cu doar 4 puncte în cont şi deplasaţi la una dintre fruntaşele seriei juniorilor B din sud-vest, Pandurii, grupare cu punctaj maxim, au încheiat fără gol marcat cel de-al 3-lea meci al campaniei, dar de data aceasta şi cu un de neinvidiat pasiv numeric.

O latentă stare de nervozitate le-a atras nu mai puţin decît 3 cartonaşe roşii, toate corect acordate în cea de-a doua parte a jocului de pe terenul sintetic gorjean, la scorul de 1-0 pentru fruntaşi, dînd notă o nedorită stare de indisciplină.

Pripiţi dar şi recalcitranţi, juniorii alb-negrilor şi-au tăiat creanga revenirii în joc, deşi, chiar şi în această covîrşitoare inferioritate numerică, internaţionalul Silviu Balaure, abia revenit de la lotul naţional sub 17 ani, cu care a ratat calificarea la Turneul de Elită din 2013, a irosit o ideală şansă a egalării, scăpînd singur dar şutînd alături.

Pînă atunci, în prima parte, ACS Poli a jucat chiar foarte bine, părînd a putea dispune de o grupare care avea mai multe puncte decît fotbal în arsenal, doar că Nicoară a devenit rege al ratărilor, de 3 ori singur cu portarul, tot în prima repriză ratînd şi Vâlceanu.

Iar cum ratările se răzbună, chiar ultimul minut din mitan, 40, a adus plumbul în inimi şi picioare, după o diagonală de pe dreapta pe stînga, preluare şi şut, respins în prima fază de Rusu, balonul revenind însă la acelaşi juniori, care a ochit colţul lung, bară-gol: 1-0

După pauză, ploaie de cartonaşe roşii… Primul, încasat de acelaşi Nicoară, pentru două cartonaşe galbene, dintre care al doilea a constat într-un fault în jumătatea Pandurilor. Se întîmpla în minutul 42…

Jivcovici a fost şi mai greu de înţeles la injuriile adresate arbitrului la mijlocul reprizei a doua, pentru acordarea unei lovituri libere pe motiv de fault în atac, în condiţiile în care faza se derula în colţul terenului iar braţele, da, nu trebuie folosite pentru a te sprijini pe adversar. Dalea a văzut apoi roşu pentru o tragere de tricou la 5 metri în terenul Pandurilor, în minutul 67, ca un al doilea cartonaş galben, completînd mizerabila după-amiază a alb-negrilor, doar neagră de această dată.

Iar dacă Balaure şi Kovacs au ratat în ultimele 5 minute, Pandurii în schimb a marcat, în minutul 79, după un contraatac de pe dreapta, aşezarea la 6 metri fiind fructificată cu exteriorul, la colţul lung, din deviere: 2-0 Pandurii, care are 5 victorii din cinci jocuri.

ACS Poli, juniori B: Rusu – Ştigle, Jivcovici, Kovacs, Gligorovici – Simionov, Dalea, Yazji, Balaure – Vâlceanu, Nicoară. Au mai jucat Bercuci – Pârvulescu, Sorescu. Pe bancă: Stan, Mărghitan, Lupăştean.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

6 răspunsuri la Cu Balaure revenit, juniorii B ai ACS Poli, indisciplinaţi, încheie în 8 şi învinşi cu 2-0

 1. mitica spune:

  Domnule ziarist lasati -o mai moale cu „internationalul Balaure ” deocamdata nu a aratat nimic nici acolo nici pt echipa nu face nimik, se pierd meciuri pe mana atacantilor! Felicitari pt joc lui Gligorovici si Yazji, s -a vazut cine a dus greul si cine pune suflet la echipa!

 2. norbi spune:

  Jenanta echipa a devenit aceasta grupa!!!
  Din ceea ce a fost a devenit o epava…Pe alocuri se vad niste sclipiri,dar mult prea putin fata de pretentiile care sunt.Individual luati jucatori bunicei,dar ceva se intampla acolo,e de necrezut ca arata ca o echipa de avortati.
  Cat despre „international”sa-l lasam in pace,ca a ajuns acolo datorita tatalui,care deschide usile la federatie cu capul inainte.La club nu face nimic ptr aceasta echipa,si chiar nu arata nimic in plus fata de ceilalti..din contra.

 3. silviu balaure spune:

  norbi bagamas pula’n mata! iti e ciuda ca fiutu nu e la nationala? sau ca taicatu nu poate sa deschida portile la federatie?

 4. norbi spune:

  Daca intr-adevar esti Silviu Balaure,e clar ce fotbalist vei ajunge.Cu asemenea limbaj sigur vei ajunge un „mare”jucator.Jucator de table poate….Poate ar fi mai bine sa-ti vezi de antrenamente ca esti departe de ceea ce se numeste jucator de fotbal,daca esti pe la ‘Lotul de insamantari” esti doar ca Ungureanu este oltean de-al tau…si tac-tu incinge telefoanele..ca altfel jucatori ca tine,pe toate maidanele gasesti,stai relaxat.Asa ca relaxeazate,baga capatana in pamant si munceste,ca nu ajuti cu nimic echipa din care faci parte,de cand a inceput campionatul esti printre cei mai slabi de pe teren…
  Halal jucator de „nationala”…

 5. viola spune:

  Mai Norbi,ei fi si tu un parinte frustrat care are impresia ca odrasla lui e cea mai buna dar antrenorul nu are ochi si pentru el.
  Am impresia ca nici la echipa de club nu joaca fiitu ca vad ca sti cam multe.
  Ar trebui sa-ti vezi de treaba si nu mai bate cimpii aiurea.

 6. adrian spune:

  Alo,alo…despre ce vorbim aici???E clar ca cineva stie adevarul,si pe buna dreptate al spune.Asa ca vad ca adevarul doare la unii…Poate ar fi bine ca fiecare sa-si educe odrasla in primul rand cu cei 7 ani de acasa,si atunci poate jucatorii de fotbal gen Balaure ar fi constient ca trebuie sa munceasca de 2 ori mai mult ptr a ajunge undeva in fotbal.
  Daca a fost sau nu cu „plasa”va demonstra timpul,dar ceea ce este clar est eca la echipa de club nu face diferenta,si atunci ajungem la intrebari de genul”Cum a ajuns acolo???”
  Dar nu suntem la judecata sa judecam pe nimeni,deja se stie cum merg treburile pe plaiul mioritic…asa ca nu ne mai miram de nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ unu = 10

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: