Dancia eliminat, Millenium, trei eşecuri la rînd cu 3 goluri luate

Ionaş, la 0-0, Corlăţeanu, la 2-0 pentru arădeni, respectiv rezerva Gideon, la 3-1, au ochit pe rînd barele pentru Millenium Giarmata, care a suferit în după-amiaza Vinerii Mari al treilea eşec la rînd în care a primit cîte 3 goluri, fiind astfel învinsă pentru a doua oară în acest retur la două goluri diferenţă în fieful unei codaşe din judeţul vecin şi alunecînd şi pe mai departe în ierarhie, pe nouă…

Fără Călin Marius, Băişan şi portarul titular Ţurcaş, cu toţii accidentaţi, sperîndu-se în revenirea lor pînă la ora vizitei Autocataniei, iar după nici o jumătate de oră a deplasării la CS Vladimirescu şi fără căpitanul Cristian Dancia, eliminat pentru două cartonaşe galbene încasate în urma unor parlamentări cu arbitrul, Millenium, antrenată de Călin Cojocaru (foto prima pagină) şi-a adîncit perioada nefastă din retur, în care rămîne aşadar cu 6 puncte din 18 posibile şi un număr neaşteptat de mare de goluri primite, 14 pe 2012, dintre care două într-un alt eşec în Arad, 2-0, recent, cu codaşa Gloria CTP. Iar corabiei care scîrţîie pare a-i mai arunca apă la bord şi arbitrajul…

CS Vladimirescu 2003, „naşă” de dată recentă a violeţilor polişti, chiar la Timişoara, şi jucînd în preajma eşafodului ligii a patra, în care evită să revină după numai un an, a profitat de superioritatea numerică avută vreme de două treimi din jocul de vineri, din runda a XXI-a din C5, cu timişenii, şi s-a impus cu 3-1 (1-0), după ce rezerva Ţofei a redus pentru scurt timp din handicap, 2-1 în minutul 69, nu la foarte mult timp după ce era introdus în joc în cursul părţii secunde.

Cristian Dancia a fost sancţionat cu cel de-al doilea cartonaş galben tot pentru proteste la decizia arbitrului, explicaţiile căpitanului de echipă neavînd ecou la urechile unei brigăzi de arbitri a cărei manieră a fost considerată de către conducătorul Constantin Nedela, trimis la rîndul său în tribună, drept „ostilă, tendenţioasă în favoarea gazdelor. Practic n-aveam cum să cîştigăm acolo.”

Dancia a protestat în favoarea acordării unei lovituri libere pentru un fault asupra portarului Nariţa într-o fază premergătoare deschiderii scorului iar Nedela a fost eliminat pentru proteste la ceea ce a descris a fi o „minge preluată cu mîna, ca la handbal. I-am atras atenţia asistentului, care l-a înştiinţat pe central şi m-a eliminat”.

CS Vladimirescu 2003 a majorat diferenţa în prima jumătate a părţii secunde şi a pecetluit un 3-1 de 3 puncte în minutul 74.  

Millenium Giarmata: Nariţa – Marius Toma, Alin Toma, Gîrba, Dancia – Bungău, Domşa (Leucă) – Rosenblum (Ţofei), Luchici (Mihălceanu) – Corlăţeanu -Ionaş (46, Gideon). Pe bancă: Mihai Marian – Stratulat, Oneţ.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 + = unsprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: