Cu doar 8 antrenori prezenți din partea celor 18 cluburi, AJF Timiș stabilește numai componența seriilor și amână conturarea țintarului în Campionatul Municipal Timișoara

Preambul parțial ratat în perspectiva punctării tuturor detaliilor dinaintea debutului noii ediții de campionat în eșalonul șase local, cel ”Municipal”, în condițiile în care nici jumătate dintre delegații cluburilor implicate în întrecerea fotbalistică a Timișoarei n-au fost prezenți la adunarea rezervată astăzi de către AJF Timiș grupărilor de la acest nivel.

AJF Timiș, prin Comisia de Organizare, a găzduit astăzi după prânz, de la ora 14, ședința dedicată grupărilor din eșalonul șase local, Campionatul Municipal Timișoara, competiție care este prevăzută și în sezonul 2018-2019 tot cu două serii și care are ca dată de start 10 septembrie, de la ora 17.

Din partea celor optsprezece cluburi, care au fost repartizate în cele două serii, cu opt respectiv 10 formații, au răspuns prezent, ca o surprinzătoare constatare, numai 8 delegaţi, mai precis antrenori ai grupărilor. A prezidat această şedinţă preşedintele AJF Timiș, Romeo Malac, completat de Florian Mierea şi Alexandru Onaca, iar secretarul general al forului județean a luat cuvântul în faţa celor invitaţi, în cele din urmă convenindu-se reunirea într-o nouă şedinţă, programată pentru luni 3 septembrie de la ora 11, în speranța apariției unui număr sporit de delegaţi, întru stabilirea ţintarului competițional.

Până una alta, totuşi, a fost stabilită componența celor două serii, chiar și în prezența a numai 8 delegaţi, și vrem să credem că nu s-ar fi stabilit astăzi chiar și țintarul întrecerii, asta în cazul în care presa n-ar fi fost de față.

Astfel, Seria I le reunește pe ASU Politehnica II, FC Auto, ACS Kids Sânmihaiu Român, Juventus Timişoara, CSŞ Bega, CFR, CSC Ghiroda și Giarmata Vii II și Luceafărul, iar Seria a II-a: Albina, Chişoda, Srbianca, Electrometal, Urseni, Cerneteaz II, Atletico, Giroc, Giarmata Vii și Dedy Mid Sânmihaiu Român.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 + trei =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: